03 listopada 2019michass90 pisze: Na zagranicznych forach bardzo polecaja SARMY tam wiekszosc na nich robi cykle ale uzywaja po 3 na raz w cyklu .. niby robia po 10kg masy w cyklu 12tyg .. ale roznie to bywa co innego internet a co innego real .. do tescia dobre jest wino albo meta zalezy czego oczekujesz ?
Natomiast jak piszą że zdobędziesz 10kg. To niech sobie taka masa wsadza w D...e.
@michass90, nie cytuj posta bezpośrednio nad swoim, ciągle musimy wycinać te Twoje cytaty. taurinnn
@michass90 Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
PS co do kebabów. Znamgościa, co stołuje się tylko w kebabiarni (ale dla jasności - je tylko tam mięso i warywa, bez bułek) i wygląda całkiem dobrze. Kluczem jest podaż kalorii w pierwszym rzedzie, a potem w odpowiednim dobraniu proporcji pomiędzy białkiem,tłuszczem i węglem.
Ja np najlepszą masę robiłem na lowcarb (wysokie tłuszcze), ale to na pewno kwestia osobnicza. Znajomy próbował równolegle tego samego to srał dalej niż widział;) Ja na wysokich węglach jestem ociężały i zmęczony. Natomiast wysokie tłuszcze fajnie poprawiają skórę itd. Każdemu coś innego.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.