Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1180 / 103 / 0
Po co miksować 2-FA z Hexenem? Samo w sobie jest mocnym, stabilnym dopaminergicznym dragiem, chcesz się podtruć tym miksem? Omówione i polecane jest miksowanie 2-FA : 3-FA, 1:3, per oral, sprawdzone i jakościowo zahaczające o "stare narkoklasyki" - dopaminergiczno/serotoninergiczne kombo tych dwóch substancji.
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 7 / 0
Chodzi raczej mi o wydajność w pracy. Jestem w posiadaniu 2-FA a hexen mi się kończy i wrazie co chciałęm sie ratować tym 2-FA. Mógłbyś lub ktokolwiek inny porównać wjazd na źrenice tychże środków ?
Never give up !
  • 1107 / 51 / 0
Po 2-FA na pewno bedziesz wygladal na mniej popierdolonego niz na skurwialym hexenie.
Chuj na kaczych łapach
  • 5124 / 889 / 0
hexen jest bardziej dziki. Imo w dopaminowcach o źrenice sie nie rozchodzi a o wytrzeszcz gał który trza ogarnąć kunsztownie mruzac oczy . 2fa jest subtelniejsze w skutkach ubocznych. W taka pogode jak jest po tym na pewno mniej sie bedziesz pocil i jebał dziwnym smrodem.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1180 / 103 / 0
Hanashiro pisze:
Dzięki za takie odpowiedzi. Może się odważę spróbować i w ogóle zamówić. Skoro lekarze nie chcą przepisać metylofenidatu, czy nawet Selegiliny...
Syberek pisze:
Po 2-fa na pewno bedziesz wygladal na mniej popierdolonego niz na skurwialym hexenie.
2-FA ma w sobie "czystość i stabilność" działania, wystrzeli Ciebie łagodnie (pozor! dawka) na odpowiedni level, w odpowiednim przeciągu czasu poprawi samopoczucie i optykę postrzegania rzeczywistości w promieniu odczuwania czasoprzestrzeni przez Twe zmysły (wzrok, słuch, węch (nie sniffuj!), libido) i ta energia dopaminergiczna będzie na wykresie proporcjonalnie rosnącą amplitudą 1.), aż do peaku 1.)+ 3.) i następnie proporcjonalnie malejącą wraz ze schodzeniem działania substancji 2.) do punktu 0.).

[ external image ]
Napięcie sinusoidalne
1) amplituda
2) wartość międzyszczytowa
3) wartość skuteczna

Wspomniałeś selegilinę, postudiuj temat Selegilina+Pea, przemyśl dokładnie harmonogram potrzeb, ogarnij sele z netu (ogłoszenia) i fruń z tym... Miks jest "magiczny", świat po nim wydaje się być miejscem dla Błędnego Rycerza stworzonym, kreatywność i produktywność nieziemska oraz można polecieć niestety i obudzić się po miesiącu... no właśnie, gdzie? to zależy chyba od rozsądku użytkownika, ja obudziłem się w miejscu z którego do dzisiaj, a mija 1,5 roku od sesji, jeszcze nie powróciłem... Taki los karmicznych durniów.... :*)
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Ta druga opcja zdecydowanie lepsza od 2-FA, jeśli chodzi o skutki dla organizmu i pewność co do czystości substancji, także się zastanowię nad tym. Problem tylko ze zdobyciem Selegiliny (wspominałem już o tym lekarzowi, ale jakoś odszedł od tematu), ale próbowałem od tamtego czasu Moklobemidu i Amisulprydu, to może w takiej sytuacji przepisze.
  • 12 / / 0
Nie oczekuj zbyt wiele od 2fa, który obecnie jest dostępny - można powiedzieć, że to 1/15 tego co miał kiedyś b3...
  • 1676 / 106 / 0
Na 3 gr od b3 latalo sie tydzien.
Na 5 gr od .nl latalem 3 dni.
Podobno obecnre sorty 2 fa to o wiele wieksza padaka.
Super zadowoleni sa Ci ktorzy nie maja z tym doswiadczen.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 7 / 0
Dzięki za odpowiedzi. Testowasłem 2-FA i tak jak sie budziłem w środku nocy pichś hexenem tak tu.... usnąłem dalej na godzinę. Dopierdalałem dużo większe dawki to był ogar, dłuższy czas działania ale mniejsza energia i spac po tym niemogę. Jednak zostaje przy hexenie na stałe. Działa krócej, łatwiej mi zasnąć, jest dużo mocniejszy jak dla mnie. Poce sie normalnie a na obu stimsach sie ze mnie wręcz leje.... Źrenice jednak oba powiększają ale hexen bardziej, a myślałem że odwrotnie będzie :D.
Never give up !
  • 954 / 51 / 0
To ciekawe, co piszecie, że jest aż tak duża przepaść między sortami sprzed roku(?) a teraźniejszymi. Nie mam porównania do wcześniejszych, "zadowolony" z aktualnie dostępnych ogólnie jestem, ale przyznaję, że nie jest to żaden szał. Na pewno jest to, przynajmniej jak dla mnie najlepszy aktualnie dostępny RC stymulant, właśnie ze względu na swoje proporcje "subtelności" i stymulacji. Hexen ryje za mocno w ciągach. Poza tym to chujstwo (2fa), jeżeli faktycznie tak słabe względem starych sortów jest, według mnie i tak jest lepsze niż znaczna część ulicznego towaru z niepewnego źródła, a mnie wręcz lepiej siada niż dobra feta ze sprawdzonego dojścia. Srsly.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.