Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Hanashiro pisze:Dzięki za takie odpowiedzi. Może się odważę spróbować i w ogóle zamówić. Skoro lekarze nie chcą przepisać metylofenidatu, czy nawet Selegiliny...
Syberek pisze:Po 2-fa na pewno bedziesz wygladal na mniej popierdolonego niz na skurwialym hexenie.
[ external image ]
Napięcie sinusoidalne
1) amplituda
2) wartość międzyszczytowa
3) wartość skuteczna
Wspomniałeś selegilinę, postudiuj temat Selegilina+Pea, przemyśl dokładnie harmonogram potrzeb, ogarnij sele z netu (ogłoszenia) i fruń z tym... Miks jest "magiczny", świat po nim wydaje się być miejscem dla Błędnego Rycerza stworzonym, kreatywność i produktywność nieziemska oraz można polecieć niestety i obudzić się po miesiącu... no właśnie, gdzie? to zależy chyba od rozsądku użytkownika, ja obudziłem się w miejscu z którego do dzisiaj, a mija 1,5 roku od sesji, jeszcze nie powróciłem... Taki los karmicznych durniów....
Na 5 gr od .nl latalem 3 dni.
Podobno obecnre sorty 2 fa to o wiele wieksza padaka.
Super zadowoleni sa Ci ktorzy nie maja z tym doswiadczen.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.