Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 768 / 106 / 0
Ja mam brać Dulo do odstawki benzo z Pregabalina 300. Lekarz kazał w miesiąc dojść do dawki 60 i wspomniał coś nawet o 90 mg. Taką dawka już mocno kopie w noadrenaline i daje energię do życia czy o co chodzi ? Słucham go i robię tak jak mówi ale z ciekawości pytam was czy ma to sens ?
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / 4 / 0
Pamiętajcie że dulo nie można brać jak pali się papierosy bo jej metabolizm i farmakokinetyka nieprzewidywalne
  • 785 / 16 / 0
Czy dulo coś pomaga na ocd?
  • 768 / 106 / 0
Mi lekarz przepisał Duloksetyne a jak wspomniałem że jestem niepijącym od niedawna alkoholikiem i zamierzam rzucić papierosy wspomniał nawet takie zdanie że może nie wszystko na raz. Oczywiście nie namawiał żebym palił ale takie zdanie rzucił więc nie wydaje mi się żeby pety miał coś bardzo wspólnego z Duloksetyna.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 235 / 27 / 0
Czy po duloksetynie (branej jako jedyny lek) też ma się powiększone źrenice, tak jak po wenlafaksynie ?
  • 2148 / 269 / 0
Tak
  • 768 / 106 / 0
Ale nikt tego nie widzi. Nie wygląda się jak po dobrej kresce amfetaminy
  • 2148 / 269 / 0
99% . Osób bedzie mieć wyjebane chyba że ktoś jest w temacie.
Może ze nie jak po AMP ale jak po 3mmc hehe
  • 785 / 16 / 0
Jak ludzie samopoczucie na dulo?
  • 785 / 16 / 0
Dodałem do 60 dulo 150 sertraliny
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.