Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 768 / 106 / 0
Ja mam brać Dulo do odstawki benzo z Pregabalina 300. Lekarz kazał w miesiąc dojść do dawki 60 i wspomniał coś nawet o 90 mg. Taką dawka już mocno kopie w noadrenaline i daje energię do życia czy o co chodzi ? Słucham go i robię tak jak mówi ale z ciekawości pytam was czy ma to sens ?
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 82 / 4 / 0
Pamiętajcie że dulo nie można brać jak pali się papierosy bo jej metabolizm i farmakokinetyka nieprzewidywalne
  • 785 / 16 / 0
Czy dulo coś pomaga na ocd?
  • 768 / 106 / 0
Mi lekarz przepisał Duloksetyne a jak wspomniałem że jestem niepijącym od niedawna alkoholikiem i zamierzam rzucić papierosy wspomniał nawet takie zdanie że może nie wszystko na raz. Oczywiście nie namawiał żebym palił ale takie zdanie rzucił więc nie wydaje mi się żeby pety miał coś bardzo wspólnego z Duloksetyna.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 235 / 27 / 0
Czy po duloksetynie (branej jako jedyny lek) też ma się powiększone źrenice, tak jak po wenlafaksynie ?
  • 2148 / 269 / 0
Tak
  • 768 / 106 / 0
Ale nikt tego nie widzi. Nie wygląda się jak po dobrej kresce amfetaminy
  • 2148 / 269 / 0
99% . Osób bedzie mieć wyjebane chyba że ktoś jest w temacie.
Może ze nie jak po AMP ale jak po 3mmc hehe
  • 785 / 16 / 0
Jak ludzie samopoczucie na dulo?
  • 785 / 16 / 0
Dodałem do 60 dulo 150 sertraliny
ODPOWIEDZ
Newsy
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.