Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 742 / 12 / 0
wlasnie odstawilem wenle, dokladnie wczora i złota recepta na prądy i inne badziewie zwiazane z odstawieniem skutecznie niweluje kilka klonow i mocna przepluczka z maku
  • 1358 / 23 / 0
Całe szczęście, że mam pod ręką jeszcze paczkę klonów dwójek na odstawienie całkowite, bo przy 8 dniu na 50% dawki nie ma negatywnych efektów na razie, ale jak mnie raz za razem prąd w mózg będzie trzepał, to przynajmniej będę miał wymówkę do jedzenia benzo po prawie dwumiesięcznej abstynencji.
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 190 / 4 / 0
A ja mam załamanie po wenlafaksynie, pół roku przyjmowania. Najpierw 300 zaczęła wywoływać ataki szału, potem płaczu, teraz już jestem rozpierdolony całkowicie, nic mnie nie interesuje, wtorek psychiatra, odliczam godziny.
  • 867 / 18 / 0
Ale wy ogromne dawki bierzecie. Ja po 75mg jestem niezle nacpany, jak na stimsach. Moze ci sie przekazniki skonczyly i wystarczyloby zmniejszyc dawke i odpoczac jakis czas?
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 103 / 1 / 0
@brd123 - 300? Jaka to wersja o przedłużonym uwalnianiu? Swoją drogą masz dwa rozwiązania: stabiliazator nastroju albo zmiana leku na inny :) Nie łam się chłopie!
  • 1141 / 9 / 0
spiewaq pisze:
Ale wy ogromne dawki bierzecie. Ja po 75mg jestem niezle nacpany, jak na stimsach. Moze ci sie przekazniki skonczyly i wystarczyloby zmniejszyc dawke i odpoczac jakis czas?
Też bym się skłaniał ku temu co napisałeś.

@brd123

Zapytaj się Tylera jak ta dawka orze ostro zapasy prekursorów do NA i przy tej dawce też do DA.
Może wystarczy wpieprzać dużo białka i jak coś to jeszcze tyrozyna lub jej forma acetylowana.
  • 190 / 4 / 0
Dzisiaj idę do magika, niby świat jest pokolorowany (powiedzmy jestem w stanie Wam teraz odpowiedzieć), ale ja jestem jak sprzed brania leków, czaicie? Chyba osiągnąłem jakiś poziom wglądu w to jak się rzeczy mają :{

Chuj złamany to życie.
  • 1141 / 9 / 0
@brd123

Napisaliśmy ci w czym może być błąd, myślisz że jak masz braki tyrozyny to będzie ci Wenla robić NA i DA z kosmosu?
Ludzie chorzy biorą leki na zaburzenia i im się poprawia, ale po jakimś czasie u wielu szczególnie na takich dawkach przestają działać.

Myślisz, że dlaczego rośnie apetyt po lekach?
Organizm potrzebuje zwiększonej ilość prekursorów do tego, żeby mogły działać i huj inaczej nie będzie.
  • 282 / 2 / 0
Ludzie pomóżcie , niedługo idę do psychiatry to się jej spytam,ale chciałbym się doradzić też , tego kto sam to wpierdala a nie czyta z książek , nie teoria a praktyka zrobi z ciebie robotnika.

Więc jem paroksetyne dość długo 2 lata na pewno,jestem obecnie na dawcę 40 mg i już nie działa,wyczerpała się, i teraz mam problem bo wiem że zejście jest ciężkie,a nie chce przestać brać w ogóle antydepresantów,pomyślałem sobie że przeskocze na wenle i będzie łatwiej ,więc jak to zrobić zdjąć od razu 1 tabletke paro i dołożyć 1 tabletke wenli ??? a po jakimś czasie zdjąc całkowicie paro i dołożyć 2 wenli , bedzie dobrze? Bo chyba jak Serotonina i tak będzie dostarczana przez Wenle to nie odczuję tak skutków odstawienia Paro , co myślicie ?;)

Edit[Dodam że to musi być przeskok na wenle bo zależy mi na Noradrenalinie też i na aktywacji]
  • 867 / 18 / 0
Pare postow wyzej bylo to samo pytanie i tam masz tez odpowiedz. Poza tym bierzesz recke od psychiatry, ktory sie naprawde na tym zna, wiec mozesz sie go zapytac.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.