Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 5023 / 888 / 0
Zarzuciłem te 300mg, 150mg+150mg po 30minutach. Póki co fajna sedacja i lekkie ciepełko.

Zerową tolerka na opio i minimalna na alpre.

Proszę scalić.
Uwaga! Użytkownik serotoninowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 778 / 51 / 1
Dorwałem niestety tylko jedno opakowanie Antidlu, czy jest sens bawić się w ekstrakcję?
Apap ma tyle samo paracetamol co antek.
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 3455 / 561 / 2
Nie ma sensu bawić się w ekstrakcję, sedacja narkotykowa zaczyna się od dwóch opakowań.

Ja polecam thiocodin w syropie pyszny słodziutki niczego sobie.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 6 / 0
O ile wypicie jednego syropu może być nawet przyjemne ze względu na walory smakowe, to 2 butelka powoduje cofkę. Nie wiem jak można wypić 3, o większej ilości nawet nie wspomnę.
  • 1011 / 87 / 0
Może i pyszny, ale pierwszy. Jak mam wypić tego <10 sztuk to już przynajmniej mi tak nie smakuje. Co do ekstrakcji to wg. mnie każdą ilość Antidolu warto doprowadzić do postaci roztworu. Każdy jest inny i inna dawka go zadowala. Jak byłem nastolatkiem to właśnie taka jedna paczunia Antidolu po ekstrakcji wywołała u mnie błogostan. Nie miałem wtedy tolerancji, to prawda, nie wiem jak to wygląda u kolegi @KarmiKlasik. Acha i nie zapomnij o czymś na swędzenie, przydaje się, przynajmniej mi:P
  • 3455 / 561 / 2
Jakie 10 sztuk syropku jak 1 syrop to tyle samo co 1 blister 10 tabletek. Ja wypijam śmiało 3 i happy.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1195 / 223 / 32
Chyba zero się niechcący wbiło i miało być więcej niż jeden.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 2876 / 266 / 0
czy z kody w pl nadal najtańszy jest Talvosilen 20 mg x 20 tab.? jak tak, to, czy 11,45 zł to dobra cena?
i jako, że temat powiązany to czy Diphergan 25 mg x 20 tab. za 27,22 zł to jak wyżej? prometh jak dobrze widzę jest tylko tej firmy?
  • 2011 / 123 / 0
20mg na tabletkę to będzie raczej na receptę. Wiec pytanie czy pytasz o leki OTC czy ogólnie.
  • 2876 / 266 / 0
napisałem o leku rp, więc chyba można wydedukować :)
Zablokowany
Newsy
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.