Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 404 / 40 / 0
bo ja znikałam na razie pa wszytkim buziak tramal 150 i metylofenidat....Dobrej zabawy znikam...do zoba...
  • 444 / 30 / 0
20 lutego 2018Maykel85 pisze:
Czeka cie dluuuuuga i bolesna odstawka. Polecam detoks szpitalny.
Wątpie, przeżyłem, tramadolu nie ruszam, organizm przyzwyczaja się do stanu " zero" przy pomocy pregabaliny 75 mg i Relanium 5 mg. Jest dobrze a to dzisiaj moj 34 dzień. :)
Uwaga! Użytkownik Thomas12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1360 / 179 / 0
Czeka cie bolesna odstawka benzo, zejdziesz z tych 5mg rolek na zero i odstawisz pregabaline to zobaczysz co to znaczy miesiąc meczarni i uzaleznienie od benzo. Wiele osob myśli, ze bedac na malej dawce benzo sa już na końcu odstawki i będzie to bezbolesne wyzerować się z malej dawki. A zapewniam, ze dla większości to dopiero początek drogi, drogi przez meke. Sa osoby co latami biora 0,125mg klonazepamu i nie mogą za cholerę tego odstawić, dzieja się cuda jak nie wezma. Niemniej jednak zycze powodzenia, mi się udało odstawić. Miesiac detoksu szpitalnego gdzie mi zeszli do 0,25mg klonazepamu i wyzerowali, ale potem miesiąc się jeszcze meczylem mocno mimo brania depakiny i escitalopramu.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 174 / 11 / 0
Zawsze może się poratować tramadolem, kiedy zejdzie całkowicie z benzo, chociaż to by było takie z deszczu pod rynnę i z powrotem. Nie da się na to wiele poradzić, trzeba będzie przecierpieć. Chociaż moim zdaniem lepszy byłby powrót do mniejszych dawek tramadolu po odstawieniu benzo (a później odstawka trama np. dalej z pregabaliną), czy nawet cold turkey bo skręt po tramie jest podobno o wiele mniej męczący (zawsze mi się udawało uniknąć benzodiazepinowego więc osobiście nie mam porównania).

@up Uważaj, napisałem mu to samo co ty w pierwszych zdaniach i dostałem bana za offtop :cheesy:
Użyszkodnik jest aktywny na hyperrealu.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
  • 444 / 30 / 0
Nie dziękuje aby nie zapeszyć. Ale mimo wszystko, łatwiej mi będzie odstawić pregabalinę i diazepam w porownianiu do klonow. Redukcja może za szybka, ale skuteczna, co do odstawienia diazepamu, bd robił to albo stopniowo albo od razu. Najgorsze ścierwo to klony i przede wszystkim ich chcę się pozbyć z oun, poziomu tkankowego i całego organizmu.
Uwaga! Użytkownik Thomas12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 444 / 30 / 0
Nie wiem, czy Adamon, ktory mam w dawce 150 mg by pomogł. Mam lekkie obawy przed nim, aby nie wywołał on u mnie padaczki. Wolę być ostrożny.
  • 52 / 2 / 0
Adamon to tramal. Chcesz zastąpić benzodiazepiny opiatami?
Uwaga! Użytkownik PlayVip nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 444 / 30 / 0
Nie, odpowiedziałem tylko na poprzednie posty. Wiem co to jest Adamon, ale go nie ruszam. Ktoś mi proponował takie " wyjście" ale mija się to z celem.

Opiaty to nie moja bajka... Bez o dusz piny rożnego pokroju nim były, w tym klony 2 mg *2 lub *3 przez 6 lat. Od 25.12.17 roku do przedwczoraj zredukowałem do zera. Nie mam objawow odstawiennych, jak obniżyłem prog z 1 mg na poł /24 h, swoje przecierpiałem. Jak narazie jest db przy pomocy pregabaliny diazepamu i w przypadku bardzo ostrej bezsenności- Signopamu. To moj indywidualny schemat leczenia, lepszy taki niż żaden, pod ktory, rodzinny z powodu braku wiedzy, musiał się podporządkować. Opiaty to nie moja " liga", nie chciałbym skończyć na heroinie- dałbym sb wtedy poł roku życia. Szkoda młodego życia na taki kaliber. Wystarczy mi " draka odstawienna" z klonami.

scalono/thermo
  • 174 / 11 / 0
Nie pisz posta pod postem.
Nie odstawiłeś tramadolu ani benzodiazepin więc nie mów jec\szcze o schemacie leczenia :cheesy:
Mimo wszystko mam nadzieję, że ci się powiedzie odstawić obie substancje i nie będę za rok czytał twojego posta ze nie jesteś ćpunem a konto masz od 2017 roku.
Ja tramali nie zazywam już 2 lata oprócz epizodu z jedną paczką generyku.
Użyszkodnik jest aktywny na hyperrealu.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
  • 444 / 30 / 0
20 lutego 2018umrzemywcierpieniu pisze:
Nie pisz posta pod postem.
Nie odstawiłeś tramadolu ani benzodiazepin więc nie mów jec\szcze o schemacie leczenia :cheesy:
Mimo wszystko mam nadzieję, że ci się powiedzie odstawić obie substancje i nie będę za rok czytał twojego posta ze nie jesteś ćpunem a konto masz od 2017 roku.
Ja tramali nie zazywam już 2 lata oprócz epizodu z jedną paczką generyku.
Jak nie odstawiłem tramadolu? Nie biore go bo mam przed nim pewne obawy. Clonazepam zredukowałem do poł mg na dobe, nie licząc tzw dni zerowych aby zachować jak największe odstepy czasu i " zmusić" organizm do produkcji własnych endorfin, oraz oun, co objawia się bolem głowy, sraczką itd. Ale warto.
Zablokowany
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...