tvpk0x pisze:Przy takiej dawce pewnie nie wiele poczujesz. Choć nie wiem jak piracetam się ma do tego co już bierzesz.
Zaburzenia czynności poznawczych: stosuję się maksymalną dawkę dobową 2,4 g, podzieloną na 2–3 dawki w ciągu dnia.
Mioklonia pochodzenia korowego: leczenie rozpoczyna się od dawki 7,2 g na dobę, zwiększając co 3–4 dni o 4,8 g na dobę do dawki maksymalnej 24 g/dobę dzielonej na 2–3 dawki.
Zaburzenia dyslektyczne: dawka wynosi 3,2 g/dobę w dwóch dawkach podzielonych.
Zawroty głowy pochodzenia ośrodkowego i obwodowego: leczenie prowadzi się podając 2,4 g na dobę w 3 dawkach podzielonych przez 8 tygodni.
Przygodę lekami nootropowymi zaczynam z Piracetamem, w celu podleczenia mojego naukowego wypalenia.
Posiadam oryginalny Geratam 1200mg 120tabletek. (przy niżej podanym dawkowaniu - 2miesięczny cykl)
Planuję dawkować dwa razy dziennie: 7:00 1200mg, 16:00 1200mg
Do każdej porcji dorzucam 1000mg dwuwinianu choliny (choline bitartrate z Myprotein)
Macie może jakieś uwagi co do opisanego przeze mnie sposobu 'leczenia'? Może mam coś dorzucić? Szczerze też średnio ufam suplementom z Myprotein i nie jestem pewien czy ta cholinka jest w porządku, miał ktoś przyjemność?
Aktualnie (jakiś czas wcześniej już przyjmowałem przez dłuższy czas memotropil po okołó 2,4g na dobę - efekt? dupy to to nie urywa) zamierzam wrócić do tego typu preparatów. Po przeglądzie tego co się urodziło najbardziej zainteresował mnie rosyjski semex. Będzie to jakaś większa jakościowa różnica przy podmiance piracetamu na ten środek? No i czy polecasz do tego jeszcze jakąś suplementacje (np. cholina) dajmy na to witaminy (jakie dokładnie?) lub mix z innym środkiem? Proszę o jakąś zbita odpowiedź, może być na PW
Czy można łączyc z Ssri i ndri?(dostalem na depresje z ktorej juz wychodze ale kaza mi brac to biore:)
Czy sa fakies fajne mixy dospeedowyjace do piracetamku? podobno kawa, tak powiedzial moj vendro
dzieki za odp :) aha i dawka 1,6g na dobe bedzie ok? :-)
Maniacal pisze:Hej własnie dzisiaj sobie kupiłem piracetam i mam kilka pytanie :)
Czy można łączyc z Ssri i ndri?(dostalem na depresje z ktorej juz wychodze ale kaza mi brac to biore:)
Czy sa fakies fajne mixy dospeedowyjace do piracetamku? podobno kawa, tak powiedzial moj vendro
dzieki za odp :) aha i dawka 1,6g na dobe bedzie ok? :-)
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.