Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
Który bida-drug lepsiejszy do ujebania się po pijacku?
Baklo
59
57%
Pregabba
44
43%

Liczba głosów: 103

ODPOWIEDZ
  • 87 / 8 / 0
Nie brałem baklo bo bym musiał odstawić propranolol. Głos na Prege ona mnie spiduje odpalam sztila i tnę drzewo %-D
  • 68 / 27 / 0
Do ujebania się po pijacku to prega. Zaburzenia równowagi, bełkotliwa mowa, ale faza ciekawsza niż po alko, czuję się tak "lirycznie" (stąd chyba nazwa leku), epickio i poetycznie.

Do wyjścia na miasto i w tango to baklofen. Spid, flow i bajera na full. Chociaż prega też to oferuje %-D

To nie są bida drugi, bardzo fajne specyfiki :pacman: :tabletki:
  • 173 / 25 / 0
Solo baklo działa subtelnie/wogóle a prega nawet spoko tylko w ciągach traci swoją magię a po latach to już chujnia jest, najlepsze co można zrobić to brać i jedno i drugie, po co się ograniczać, sky is the limit! %-D
  • 4 / / 0
To jest chyba kwestia osobnicza, na mnie baklofen dziala jedynie mocno rozluźniajaco i kładzie mnie od razu do spania, na dodatek po większych dawkach potworny kac. Pregabalina jest już lepsza chociaż nie jest to jakis super rekreacyjny lek.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.