15 września 2025DeWitteEngel pisze: @JuliaCe
Ile wizyta ?? Słyszałem , że koszty wykupienia medycznej to hohooooo i jeszcze trochę
Zdrówka życzę
15 września 2025DeWitteEngel pisze: @JuliaCe
Ile wizyta ?? Słyszałem , że koszty wykupienia medycznej to hohooooo i jeszcze trochę
Zdrówka życzę
24 października 2020pharma7 pisze: Canformed Toruń
Kozacka 11/6
Wizyta 200 zł
Recepta 60 zł
Advita Bydgoszcz
Wspólna 1
Cen nie znam, chyba 300 zł.
09 listopada 2025JuliaCe pisze: Koszt konsultacji to kilka stówek... Zakup preparatu to też nie mały wydatek, ale najważniejsze, że działa :)
a jeśli rodzinny nie potrafi wyopisać recepty na mm to proponuje zaproponować nauczyć go samemu, ja tak zrobiłem, ale to trzeba mieć rodzinnego z naprawdę otwartą głową.
a wierzcie mi lub nie, ale da się takich znaleźć, wystarczy szukać.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.