Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 23 / 3 / 0
W MedCan pierwsza wizyta kosztuje 250 zł, można znaleźć taniej, następna wizyta to zazwyczaj ok. -50 zł, koszt pierwszej wizyty w większości to od 150 do właśnie 250 zł, za pierwszym razem lekarz wystawia zazwyczaj ok. 15-20 gram.
  • 1815 / 245 / 0
15 września 2025DeWitteEngel pisze:
@JuliaCe
Ile wizyta ?? Słyszałem , że koszty wykupienia medycznej to hohooooo i jeszcze trochę
Zdrówka życzę
50zł bez zbednego pierdolenia cała operacja jest szybsza niż zakup burgera w macu w godzinach szczytu w maku czy kofie w amsterdamie.
  • 12594 / 2437 / 0
Jeśli ktoś ma blisko, to Aspot woła 50zł - nie ważna która z kolei. Po co płacić 5 razy więcej za to samo?
  • 74 / 10 / 0
15 września 2025DeWitteEngel pisze:
@JuliaCe
Ile wizyta ?? Słyszałem , że koszty wykupienia medycznej to hohooooo i jeszcze trochę
Zdrówka życzę
Medyczna kosztuje obecnie 30-60 zł/g w zależności od odmiany i producenta. Ja zapłaciłem 2 razy po niecałe 1000 zł za 20g. Da się znaleźć i po 20-30 zl/g jak poszukasz suszu z krótszym terminem ważności (1-2 miesiące). Susz z górnej półki najczęściej kosztuje 45-55 zł/g. Oczywiście mówię o dużych miastach, gdzie można wybierać z ofert wielu aptek, zresztą wiele nie ogłasza ceny w internecie i kupując w pierwszej lepszej można być w plecy parę stów
adhibe rationem difficultatibus
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).