Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 169 / 31 / 1
Na mnie też dex nie działa ale utworzyłem nowy wątek DXM z pieprzem i poczytajcie sobie co odkryłem i pieprz sprawia że DXM działa. Tu chodzi o enzymy jak coś ale nie chce się drugi raz rozpisywać musisz jeden zablokować aby odblokować drugą ścieżkę Weź np pieprz albo sok z grejfruta min 1,5 godziny i już zadziała nawet za mocno
"Kto się Mnie zaprze przed ludźmi, tego zaprę się i Ja przed Moim Ojcem"
(Mt 10, 33).
  • 566 / 27 / 0
Czy normalny jest chwilowy strach w momencie gdy DXM zaczęło dysocjować? Poczulem takie nagłe jebniecie
  • 578 / 180 / 0
Czasami tak bywa. Jak zaczynają się problemy z wykonywaniem czynności oraz mdłości to może być dysforycznie, ale jak już się załaduje do końca to powinno być bezproblemowo. Połóż się, zamknij oczy i posłuchaj muzyki nawet jak jeszcze nie tripujesz.

U mnie najgorsze właśnie było jak już zaczynało wchodzić, a ja jeszcze chciałem się czymkolwiek zajmować.
śmieszkowy podpis usunęli, no dosłownie 1984
  • 566 / 27 / 0
Strach o którym pisałem był spowodowany zespołem serotoninowym. Niestety dziś go doświadczyłem. Coś strasznego. Chodze okrutnie mocno spięty i jestem tak otępiały że nie da sie funkcjonować.
Jadlem juz deksa wiele razy więc napewno to był ZS.
  • 916 / 171 / 0
Myślę że jak by tak było to byś upadał tracił świadomość, dostawał na przemian padaczki i skurczu. Ale to mógł być początek lub stan przed zespołem. Pewnie nie masz benzo? Może jakieś neuroleptyki? Trazodon olanzapina? Nie są najlepsze ale na pewno coś dadzą. Powiedź jeszcze komuś by sprawdzał jak się czujesz, a ostatecznie niech wezwie karetkę. Bierzesz jakieś ssri czy coś?
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 566 / 27 / 0
@endother niestety nie mam benzo. Odstawilem snri niecałe 3 tyg temu
dexa zjadlem 300mg. Kiedys po większej dawce nie miałem takich objawow
  • 916 / 171 / 0
To ruletka, myślę że najgorsze za tobą ale nam tylko teorię ale jak napiszesz w sytuacjach kryzysowych ludzie odpiszą ci z własnego doświadczenia. Uważaj na siebie i przed następnym triem dowiedz się co to było.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 1768 / 599 / 0
Miał ktoś z Was flashbacki DXM? Konkretne, nagle wejście mocnej dysocjacji, odpowiednik Waszego tripa. U mnie zdarzyło się na 30min w pracy.
  • 916 / 171 / 0
To nie jest możliwe. Dysocjacja wymaga nagromadzenia substancji. Niedługo po tripie nasze mózgi są jak by uszkodzone i w czasie gdy się regenerują można mieć takie wrażenie. Zależy od dawki i wieku ale można odnieść takie wrażenie najwyżej "parę" dni po tripie. Osobiście najdłużej mnie ryło 3-ho-PCP potem MXE i 3-MeO-PCP ale 900 mg DXM też może wytworzyć takie uczucie.

Może to też być choroba afektywna dwubiegunowa, silna depresja demencja wczesna itp.*
Możliwe jest że DXM może znacznie przyśpieszyć nadejście demencji starczej i tutaj należy po prostu odstawić ćpanie i wszystko wróci do nomy, oraz czytałem że może wywoływać choroby afektywne, albo znacznie wzmacniać ich objawy. Dlatego bądź czujny przeprowadź wywiad rodzinny zastanów się jak długo i co ćpasz.
Na temat depresji się nie wypowiem bo omijam ten temat szerokim łukiem przez ignorancję i zadufanie we własnym ja.
*choroby neurodegeneracyjne
"pisane na 2-oxo-pcm"
  • 2532 / 602 / 0
Jak to jest,ze ludzia po dexie czas leci bardzo powoli a jak dla mnie przeciwnie - wydaje się przyspieszony. Dla innych muzyka brzmi lepiej, mi z kolei wydaje się "popsuta". Ludzie mają rozmaite cevy i oevy a ja nie mam nic takiego, jedynie klatkujacy obraz.. Zmieniając nieco temat co myślicie o zarzuceniu dexa na spacer po lesie? Może to być fajne? Jak wszyscy wiemy acodin bierzemy kurwa w domu ale może to zapewni jakieś fajne ciekawe doświadczenia?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.