Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
(Mt 10, 33).
U mnie najgorsze właśnie było jak już zaczynało wchodzić, a ja jeszcze chciałem się czymkolwiek zajmować.
Jadlem juz deksa wiele razy więc napewno to był ZS.
dexa zjadlem 300mg. Kiedys po większej dawce nie miałem takich objawow
Może to też być choroba afektywna dwubiegunowa, silna depresja demencja wczesna itp.*
Możliwe jest że DXM może znacznie przyśpieszyć nadejście demencji starczej i tutaj należy po prostu odstawić ćpanie i wszystko wróci do nomy, oraz czytałem że może wywoływać choroby afektywne, albo znacznie wzmacniać ich objawy. Dlatego bądź czujny przeprowadź wywiad rodzinny zastanów się jak długo i co ćpasz.
Na temat depresji się nie wypowiem bo omijam ten temat szerokim łukiem przez ignorancję i zadufanie we własnym ja.
*choroby neurodegeneracyjne
"pisane na 2-oxo-pcm"
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.