Chris Sullivan's "Simple Effective Way to Control Cannabis"
tutaj jest jej część:
http://books.duckduckgo.pl/books?id=0PlrSTo ... vCMqSk4LAF
przydałaby sie w całości
jeszcze jej nie czytałem
na razie mam taki detox, bo kapłem się ze nie paliłem od prawie 3 tygodni a yukatan fire lezy w szufladzie:
praca, rodzina, egzaminy, bieganie no i wychodzi na to ze nie ma kiedy sobie zapalić,
ponadto powiedziałem żegnaj alkoholowi więc słabiej mnie ciągnie do lufki :)
browar było łatwiej wypić, a z lufką już trza sie czaić co powoduje że odkładam zabawe na później...
słyszeliście o takiej książeczce? ]
No to mam lekturke :D
słyszeliście o takiej książeczce? ]
No to mam lekturke :D
Pewnie się dziwicie czemu nie po, palenie a odpowiedź prosta.
Nigdy nie kupuje mniej jak 4, 5 g palenia.
Ni chuja nie zapłace 30 zł za sztukę :)
Tak to zawsze 4 elegancko za 100 a 5 to 110 - 120.
Pewnie się dziwicie czemu nie po, palenie a odpowiedź prosta.
Nigdy nie kupuje mniej jak 4, 5 g palenia.
Ni chuja nie zapłace 30 zł za sztukę :)
Tak to zawsze 4 elegancko za 100 a 5 to 110 - 120.
Choć gdy byłem młodszy szkoła-nie praca rac zej 15, 30 i szło sie do.........
Do jarania ciągnie jak skurwysyn przedwczoraj koleszka poczęstował , spaliliśmy 2 dufy, dał troszke na później . A wczoraj od rańca myślałem o jaranku, że skołować itp
Choć gdy byłem młodszy szkoła-nie praca rac zej 15, 30 i szło sie do.........
Do jarania ciągnie jak skurwysyn przedwczoraj koleszka poczęstował , spaliliśmy 2 dufy, dał troszke na później . A wczoraj od rańca myślałem o jaranku, że skołować itp
wujek supra
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.