Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 1824 / 104 / 20
W sumie ktoś dobry sposób podał: Gainery i podobne odżywki dla sportowców, one są stworzone po to żeby dostarczyć energii do budowy mięśni osobom intensywnie ćwiczącym, żeby na przykład nie musiały one jeść 5 stejków z ryżem dziennie, bo dla niektórych to po prostu jest niewykonalne. Zawierają duże ilości węglowodanów i trochę białka więc dostarczają bardzo duże ilości energii, zdecydowanie dodatnie wpłyną na bilans kaloryczny.
I tak jest średnio zdrowy sposób bo pewnie wyjebie wam brzuch, ale chyba o to chodzi, na przytycie musi się sprawdzić.

A żeby przytyć zdrowo to tylko siłka + jedzenie dużej ilości węglowodanów i białka + ew. gainery i białko w proszku.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 747 / 38 / 0
Gainery też sprawdzone i uzywane tylko ile mozna, poza tym masa ubokow jakby codziennie stosować. Zaczynając od rozdrażnionych jelit konczac na wysypce.
  • 9452 / 1854 / 2
22 września 2017Duce pisze:
W sumie ktoś dobry sposób podał: Gainery i podobne odżywki dla sportowców, one są stworzone po to żeby dostarczyć energii do budowy mięśni osobom intensywnie ćwiczącym, żeby na przykład nie musiały one jeść 5 stejków z ryżem dziennie, bo dla niektórych to po prostu jest niewykonalne. Zawierają duże ilości węglowodanów i trochę białka więc dostarczają bardzo duże ilości energii, zdecydowanie dodatnie wpłyną na bilans kaloryczny.
I tak jest średnio zdrowy sposób bo pewnie wyjebie wam brzuch, ale chyba o to chodzi, na przytycie musi się sprawdzić.

A żeby przytyć zdrowo to tylko siłka + jedzenie dużej ilości węglowodanów i białka + ew. gainery i białko w proszku.
Gainery to sam cukier i maltodekstryna o wysokim ig.
Tyjemy od nadwyżki kalorii,nie od węgli.
22 września 2017OdwiertKorzenny pisze:
Slyszalem, że fenibut daje gastro

a u mnie sprawdza się maryhuanina, nie ma to jak maryhuanina
cukierki czekolady batonyy
Pogadamy jak rozwalisz metabolizm cukrów i tłuszczy.
22 września 2017nasienie14 pisze:
Mirtazapina juz nie daje gastro, GBL też. Waga leci na leb na szyje, dieta tluszczowa skonczyla sie totalna porazka. Problem z moim odzywianiem jest mocno psychologiczny (nie umiem zjesc tego co sam zrobie) i ogolnie mocny wstret do jedzenia, a chcialbym pare kg przytyć. Ktoś ma jakis pomysł :)? Oprocz oczywiscie psychologicznej pomocy, z tym sobie poradzę ale farmakologiczna pomoc była by bardzo wskazana :). Jakieś rady?
Pij kefir i jogurt naturalny przed posiłkiem.
Trzymaj się sekwencji:

Węglowodany
białko
Tłuszcz

Z rana wrzuć na czczo mięso lub jakieś źródło aminokwasów.
Podbije Ci apetyt.
Do sałatek dolewaj:
Oliwy
Olejów
Dorzuc tłuste ryby, orzechy.

Omijaj dużo chleba i typowych zapychaczy. Jedz lżej, częściej ale z kaloryka na plus.
Z rana więcej węgli i białek, popołudniu więcej tłuszczy.

Do posiłków dużo przypraw, do chleba np musztarda lub pieprz Cayenne.
Przyprawy czy ostre podbijają soki trawienne.

Dużo wody, soku z cytryny.
23 sierpnia 2017SarcasticCunt pisze:
duckduckgo --> oblicz zapotrzebowanie kaloryczne --> dodaj do wyniku z 300 - 500kcal jak przytyjesz troche to powtorz akcje. Dodajac kalorie bazuj na weglowodanach. Najlepiej pojsc na silke, wtedy automatycznie jest wiekszy apetyt. No i staraj sie jesc jakiej wartosciowe posilki a nie chipsy i 'ok, jestem najedzony'. Sa jakies apetizery i inne takie ale nigdy nie testowalem i nie wiem czy i jak to dziala.

24xwaga-> wynik x1,4 -> do tego
Dla ektomorfika +1000kcal
Dieta głównie na weglach i tłuszczach
(ektomorfik chudy, chude kości brak brzucha)

Dla endomorfika +500kcal
Dieta zbilansowana. Łatwo łapie fat.typowy pan z brzuszkiem.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 747 / 38 / 0
Stteetart wybacz bracie ale nie mogę juz patrzeć na ten styl pisania i rzucanie rzeczami tak ze nie idzie się połapać o co chodzi.
Konkretnie pytanie: boostery apetytu z firm kultrystycznych? Konkretnie chodzi mi o TREC DIBENCOZIDE.
Lub taki produkt znalazlem o nazwie "Black hole". Opis wyglada tak: Mieszanka Cannabinomimetyków Pozbawionych Działania Psychoaktywnego
Pytanie co się bardziej oplaca i czy w ogóle się opłaca inwestować. Bardzo mi zależy na wzroscie apetytu bo muszę dojść do siebie :).
  • 9452 / 1854 / 2
[mention]nasienie14[/mention]
Dibencozide to Wit b12, dlatego często polecam zestawy Wit z gr B
Odpowiadają za układ nerwowy, apetyt, enzymy itd
Ja za b6,b1,b2,b4, kw foliowy,metyl-b12 zapłaciłem w sumie ok 70zł
Do tego inozytol (tez b ileś) i masz większość b.

Black hole zawiera jakiś wyciąg. Nazwę i opis podrzucę jak będę na kompie. Pamiętam tylko, że zmienia prace trzustki. Co u mnie już zdyskwalfikowalo te substancje.
Wchodzić i głosować
  • 9 / 4 / 0
Potrzebuje również przytyć przy 185 waże 65 kg. Po dlugim ciagu na stymulantach tak jest. Olanzapina na mnie nie działa więc co ?
  • 9452 / 1854 / 2
[mention]evirusek[/mention] daj znać jak znajdziesz chwile, żeby serio przytyć.
Bez wsparcia sieciowych leków
Nawet jak przytyjecie na lekach to po ich odstawieniu opcje są dwie.
- Tyjecie dalej i za jakiś czas wyglądać jak utuczone świnie
- Waga spada a skóra rozciagnieta zostaje

Ja w 2 mies przytylem z 65 na 72kg.
Bez jakiegoś śmiesznego wspomagania.
Wchodzić i głosować
  • 1345 / 147 / 8
mj, benzo, jedno piwo, chlorprofiksen i po kodzie jest jeszcze gastro.
najlepsze 2 pierwsze.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 9452 / 1854 / 2
Gastro to możesz mieć i po paru lykach mineralki.
Tu chodzi o przytycie i wygladanie jak człowiek a nie worek na ziemniaki
Wchodzić i głosować
  • 145 / 1 / 0
Byłem w sklepiej z suplami to pani zapropnowała gainery i dała mi próbkę białka. Jakie gainery polecacie? myślę żeby to przetestować... 197 cm, 65kg
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
ODPOWIEDZ
Newsy
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.