Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 222 / 11 / 0
16 sierpnia 2017Wyspany pisze:
moderacja tak by znalazla chwile i zajeła się moją sprawą unbana, helooooo opierdalajcie sie dalej %-D

Sprawa ma sie tak. Wiekszosc osbob odbanujemy na wielkanoc ale ciebie nigdy, sam sbi jestes winny swoim odpierdalaniem. Takie jesst nasze, bo wypowiadm sie w imieniu wszystkich adminow zdanie na twoja prosbe . Koniec tematu.
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 222 / 11 / 0
pomasujplecki pisze:
Nie wiem za co masz bana, ale rozmawiaj z adminem pjaq :) On jest bardziej ogarnięty i z nim można ustalić parę kwestii, ewentualnie dostać mentalny opierdol ale na poziomie tylko Ty też musisz taki być, moderatorzy czatu są tu tylko podstawieni, olej ;-)
To miło, ze to piszesz bo może ich to zmotywuje trochę :)

2017 sie 20, 13:07 / scalono - surv
19 sierpnia 2017Rahciahh pisze:
Weźcie wyjebcie tego pjaqa. Dostałem bana za "pare gówno postów" przyjebancu .
Przecież nie dostałeś żadnego bana.
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 5 / / 0
W takim razie dlaczego od wczoraj gdy mnie zbanowałeś z pokoju nie mogę wejść na czat?
  • 488 / 13 / 2
W każdym razie nieistotne chyba teraz (mam stare konto), mam nadzieję że tym razem nie pomylisz się i nie zbanujesz mnie za "kilka gówno postów".
  • 62 / 9 / 0
Czołem Czołem,
Chciałbym wiedzieć dlaczego i na ile mam bana?
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 493 / 105 / 0
[mention]Banabebe[/mention]
Zdjęty, zapraszamy !
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 13 / 3 / 0
Od [mention]Pjaq[/mention] dowiedziałem się, że mam blokadę nie wiem za co(albo nie pamiętam co chyba nie dziwne na tym forum) i nie chciał mnie poinformować za co ani na ile. Twierdzi, że go okłamałem bo napisałem, że wcześniej nie korzystałem z chatu i nie zdejmie mi blokady.(było to nie świadome można sprawdzić datę kiedy dostałem blokadę i myślę, że to było dość dawno bo naprawdę tego nie pamiętam) Czy mogę się jakoś od tego odwołać?
  • 17 / / 0
chłopaki za co dostałem bana najpierw udajecię kolegów a potem nic się nie odzywam i dostaję bana?sami piszecie głupoty chodzi o modów i nikt nic nie robi a to zależy od waszego humoru i kogo lubicie chamstwo i proszę mnie odbanować bo nic nie zrobiłęm
Uwaga! Użytkownik Zemsta93 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
hejka kochani, za co połapałam bana ? jestem tu nowa, co jest grane, czemu mam blokade, kuhwa no chamówa %-D
  • 15 / 1 / 0
To może ja się dowiem za co ban?
Uwaga! Użytkownik paniekscytacja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.