Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
Prosiłem Cię po twoich infantylnych potyczkach słownych z chomikiem i kareją, abyś nabrał dystansu i nie zachowywał się agresywnie gdyż będę zmuszony zastosować ban.
Bacząc na Twoje zamiłowanie do alkoholu, śmiem twierdzić, iż owego ostrzeżenia nie pamiętasz. Dziś znów wbiłeś na czat pijany i żądny wrażeń.
Pech chciał , że trafiło na mnie. Niezgrabnie próbujesz wpleść w to motyw nadużycia władzy. Przez bite 20 minut wyzywasz mnie od najgorszych , mimo iż nie reaguje.
Użytkownicy piszą abyś dał spokój, bo to po prostu jest słabe. Czat to nie tasiemiec. Dostałeś bana na 24 godziny, następny będzie na tydzień.
07 sierpnia 2017pomasujplecki pisze:Mogę prosić o jakiś screenshot, dopiero przeczytałem, że [mention]PLNL[/mention] został oskarżony o jawny handel ze mną co jest jakimś żartem (!)14 lipca 2017DrSkacz pisze: Ty chyba sobie kpisz i zgrywasz głupka że nie wiesz o co chodzi. Rozjaśnie Ci nieco sytuacje, chodzi mianowicie o jawny handel z pomasujplecki na knajpie.
Ja dostałem bana 10 sek po nazwaniu virra mendą za to, że na siłe doszukiwał się nadużycia gdy zapytałem o dział S+ nie popełniając zarzuconego wykroczenia i nie doszło do żadnej próby handlu tylko mu się ubzdurało i duma ugryzła. Pamiętam doskonale tą sytuację. Ewidentnie doszło do nadużycia i sprawa powinna zostać rozwiązana konsekwentnie bo teraz to się wkurwiłem :motz:18 lipca 2017PLNL pisze: Jeszcze raz, wlazlem, przywitalem sie, spytalem o krolika, nazwalem kapitanxsowa leszczem. 10 sekund pozniej ban. Wincent swiadkiem.
Ps dr skecz jakbys mial ssa to od razu powinienes go tu wstawic a nie straszyc.
Mam nadzieje,ze to bedzie caly ekran wraz z widoczna data godina i wpisami innych uzytkownikow. Zkladke gay red tube se zamaz grafiku.
2017 sie 08, 00:32 / scalono - surv
[mention]virr[/mention] [mention]DrSkacz[/mention] może jakiś komentarz bo już tracę cierpliwość szczególnie po tym wmieszaniu użytkownika na próbe handlu ze mną która okazała się fejkiem..
Tak wiem, sprawy już dawno wyjaśniliśmy i nie ma bananów, ale do wydziału śledczego chłopaki to wy się średnio nadajecie naprawdę może zmieńcie profesje na wypasanie owiec pod wpływem kwasu :old:
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
To nie pierwszy raz gdy wdajesz się w wulgarne przepychanki słownie, uniemożliwiające swobodną rozmowę na czacie.
Prosiłem Cię po twoich infantylnych potyczkach słownych z chomikiem i kareją, abyś nabrał dystansu i nie zachowywał się agresywnie gdyż będę zmuszony zastosować ban.
Bacząc na Twoje zamiłowanie do alkoholu, śmiem twierdzić, iż owego ostrzeżenia nie pamiętasz. Dziś znów wbiłeś na czat pijany i żądny wrażeń.
Pech chciał , że trafiło na mnie. Niezgrabnie próbujesz wpleść w to motyw nadużycia władzy. Przez bite 20 minut wyzywasz mnie od najgorszych , mimo iż nie reaguje.
Użytkownicy piszą abyś dał spokój, bo to po prostu jest słabe. Czat to nie tasiemiec. Dostałeś bana na 24 godziny, następny będzie na tydzień.
Głupoty piszesz skrajne. Nie wbiłem niczego żądny tylko napisałem parę słów do osoby co mi obrabia dupę regularnie. Do reszty się nie odniosę.
16 sierpnia 2017pomasujplecki pisze: Po pierwsze to nie była poważna próba handlu i dobrze o tym wiedziałeś wtedy, bo bany poszły za co innego w całkiem innej czasoprzestrzeni i obydwaj wiemy za co więc ten screen na podstawke jest trochę spóźniony, po drugie PLNL też bana dostał za co innego bo tutaj nie ma żadnej jego winy co zostało wcześniej zauważone.. :-p
Tak wiem, sprawy już dawno wyjaśniliśmy i nie ma bananów, ale do wydziału śledczego chłopaki to wy się średnio nadajecie naprawdę może zmieńcie profesje na wypasanie owiec pod wpływem kwasu :old:
Stwierdzanie że nie ma na mim dowodu winy PLNL to już pójcie dalej .To bezczelne kłamstwo w żywe oczy ... Albo ....głębokie zaburzenia poznawcze .
Dobrze wiecie, że NIE MOGLIŚCIE ZOSTAĆ ZBANOWANI W CHWILI ŁAMANIA REGULAMINU, BO :
1) CHCIELIŚCIE SCREENA
2) NAS NIE BYŁO WTEDY
skąd więc zdziwienie, że bany nastąpiły później ?????!!!!!! I Twierdzenie o ich "bezzasadności " ?????? Twoje tłumaczenia się są i wewnętrznie i między sobą sprzeczne !!!
I nic sobie wcześniej nie wyjaśnialiśmy !!!!!!! nic !!! Ban został zdjęty na wniosek Pjaqa .....
Jak się chce kłamać, to trzeba więcej głowę ćwiczyć ....
Twoją postawę uważam za szczególnie obrzydliwą, bo jesteś modem. Wobec jawnemu złamaniu regulaminu i niezaprzeczalnym kłamstwom złożę więc wniosek o karę .
Dwa nie jestem modem czatu więc się tu nie odwołuj już ad personam i nie odgrażaj bo to słabe i nie napisałem tu żadnych kłamstw, jeśli tak uważasz przeczytaj jeszcze raz
16 sierpnia 2017Wyspany pisze: moderacja tak by znalazla chwile i zajeła się moją sprawą unbana, helooooo opierdalajcie sie dalej![]()
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/otwarcie-punktow-sprzedazy-marihuany-1038x1038.png)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/weedatwork.jpg)
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/eudrugs-markets-key-insights_0.jpg)
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marijuana-smoking_0.jpg)
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat
Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/lisbon_international_airport-scaled.jpg)
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"
Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaworld.jpg)
Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję
Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.