Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1342 / 48 / 0
SESH
  • 12738 / 2466 / 0
Jak udało mu się przewieźć tą cegłę do Europy? Pytam z czystej ciekawości, gdyż wiem z własnego doświadczenia, jak wyglądają kontrole ludzi wracających z Ameryki płd. Psy, skanery itd. były za każdym razem.

Podejrzewam też, że cena za gram przy zakupie takiej cegły musiała być śmiesznie niska. Ja w detalu (w Chile) płaciłem w przeliczeniu ~62 PLN
  • 370 / 103 / 16
W Limie nie widziałem ani jednego psa, tak samo jak nie widziałem skanerów ( na Schiphol (nl) już tak). Chyba, że taka kontrola odbywa się podczas transportu bagażu do samolotu, ale standardowa była taka sama jak wszędzie.

Po wylądowaniu w Madrycie, także nie zuważyłem jakiś szczególnych kontroli.
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 10 / 0
1. Dihydromorfina
2. Sufentanyl
Nie są to jakieś rarytasy pod względem działania, aczkolwiek bardzo ciężko było mi zdobyć, szczególnie ten pierwszy. Po za tym czyściutki fosforan kodeiny, efedryna*HCl i inne smakołyki prosto z receptury aptecznej :)
  • 594 / 36 / 0
RTI-111
może nie jest to jakiś majstersztyk ale nigdzie go nie widziałem od czasu pewnej akcji samplowej, fenylotropany też rzadko widze
  • 12738 / 2466 / 0
polytoxic pisze:
W Limie nie widziałem ani jednego psa, tak samo jak nie widziałem skanerów ( na Schiphol (nl) już tak). Chyba, że taka kontrola odbywa się podczas transportu bagażu do samolotu, ale standardowa była taka sama jak wszędzie.

Po wylądowaniu w Madrycie, także nie zuważyłem jakiś szczególnych kontroli.
Będąc w Limie nie do końca możesz powiedzieć, że wróciłeś z Ameryki płd : )
Poziom kontroli zapewne zależy od lotniska (najbardziej rygorystycznie jest chyba w Londynie). Ja za każdym razem byłem sprawdzany tym urządzeniem do badania śladowych ilości narkotyków. Oczywiście moje doświadczenia to żadna reguła i może da się taką cegłę przewieźć : )
  • 477 / 54 / 0
Tessa pisze:
jezus_chytrus pisze:
^
Nie każdy lubi dyso-fazę : )
Skąd wzięłaś czystą kokainę z Kolumbii? Byłaś w Kolumbii? Jeżeli nie niuchałaś jej z nożyka prosto z "cegły", to istnieją pewne domniemania, że nie koniecznie musiała być "czysta" : )
Kolega z Kolumbii miał "cegłę" właśnie
Załóż drugi gang Olsena z kolegą który Ci bajki puszcza, może film jakiś o was nagrają %-D

@topic - MDPV po delegalizacji.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 113 / 16 / 0
Nie robić mi tu bajzlu w wątku, że brałem marihuane i acodin w starych paczkach i amfetamine, - bo będziecie płacić grzywnę w postaci Meprobamatu i Wodzianu chloralu :cool:
I prawda taka że IMO takie np. 3mmc to nie rarytas ale np. sufentanyl czy talidomid już tak.
Są tez półrarytasy jak chloroform, dobra kokaina ale to naprawde dobra jak ktoś podórżuje i trafił.
Cenię wasze posty i dziękuję że sie udzielacie bo większość to naprawdę ciekawe opisy mało znanych substancji, ale nie piszcie o 3mmc i amfetaminie szczególnie jeśli to jakaś uliczna feta, co innego jakieś kapsułku pervitinu z methem z przed wojny orginalne. Bo za chwile zaczniecie pisac o gałce muszkatałowej jako rarytas bo mało osób to ćpa.
Dlatego zapraszam do dzielenia się w wątku i nie pisać komuś tekstów w stylu "butyr-fentanyl to żaden rarytas , ale 3mmc już tak".
"Ten kto staje się potworem zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
  • 195 / 6 / 0
Fenelzyna

scalono - WRB
sprawdzone_info pisze:
Gdyby Twój kumpel z USA jeszcze działał, to odezwij się.
Oczywiście chodzi mi tylko o sprowadzenie oryginalnych zapalniczek Zippo, które w USA kosztują 10$ a u nas ponad 150zł ;-)
Zippo malo kto wie kupisz na Bialorusi kto wie i zna temat to kupi orginalne juz kiedys ktos pisal orginalne i tanie jak barszcz dawno temu napisane w czasopismie dla facetow .
  • 40 / 1 / 0
PCP oraz kilka starych generyków leków na psychozy ( jednorazowe podróże )
tylko popaprańcy ponowią próby ;D

innymi są te przed delegalizacją, zawsze dawki zawyżone wyczerpujące potencjał :D
m.in MDPV, bzp, mieszanki ziołowe (spice), dym słodszy, chill przyjemniejszy, mniejsza zamota także
Uwaga! Użytkownik 1cassidy1 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.