http://imgur.com/a/bMvej
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Wawoj pisze:Moje są naprawde problematyczne nawet dla lekarzy, dlatego waliłam w przeguby i u wierzchu dłoni, zostały mi ślady tylko po wewnętrznej stronie przeguba. Zawsze smarowałam heparyną, w zgięciu łokcia i wydłuż tez waliłam, ale nie widać. :)
W ogóle jak przestałam walic, to mi pięknie powychodziły chuje. Ale to może byc tylko podpucha.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Wawoj pisze:Nie tyle cienkie, co uciekają na boki i ciężko trafic
Z lekka słabe ujęcie, ale na dłoni mam takiego bata, że ruszając palcem wije się jak wąż
Mały protip dla osób, które miewają problemy z iniekcjami; czy to z powodu małego doświadczenia, czy wręcz przeciwnie z powodu zajechanych i zapadniętych batów: w okolicach kciuka istnieje bardzo fajna żyła idealna do szybkich ifałek. Niepotrzebna jest nawet staza, wystarczy zrobić przedtem parę wymachów ręką (ja tam jestem fanką pajacyków
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.