http://imgur.com/a/bMvej
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Wawoj pisze:Moje są naprawde problematyczne nawet dla lekarzy, dlatego waliłam w przeguby i u wierzchu dłoni, zostały mi ślady tylko po wewnętrznej stronie przeguba. Zawsze smarowałam heparyną, w zgięciu łokcia i wydłuż tez waliłam, ale nie widać. :)
W ogóle jak przestałam walic, to mi pięknie powychodziły chuje. Ale to może byc tylko podpucha.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Wawoj pisze:Nie tyle cienkie, co uciekają na boki i ciężko trafic
Z lekka słabe ujęcie, ale na dłoni mam takiego bata, że ruszając palcem wije się jak wąż
Mały protip dla osób, które miewają problemy z iniekcjami; czy to z powodu małego doświadczenia, czy wręcz przeciwnie z powodu zajechanych i zapadniętych batów: w okolicach kciuka istnieje bardzo fajna żyła idealna do szybkich ifałek. Niepotrzebna jest nawet staza, wystarczy zrobić przedtem parę wymachów ręką (ja tam jestem fanką pajacyków
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.