Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 477 / 77 / 0
polymerases pisze:
Ćpanie z kimś (wykluczam 1vs1), to jak sex z drugą połówką pod kamerami.
Współczuję znajomych w takim razie.
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 536 / 0
To nie o to chodzi kurwa, hipisie.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 67 / 8 / 0
Z pewnymi substancjami jest jak z waleniem konia.
Lepiej to robić w samotności.
Uwaga! Użytkownik ZawałMurowany nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / 1 / 0
Raczej każdy opiatowiec woli samemu.
  • 125 / 23 / 0
"Morfinistę ma wielkie szczęście, którego nikt nie może mu odebrać — mam na myśli umiłowanie samotności" B.

Co do mojej niegodnej osoby... Z racji drogi(dożylna) milszą na ogół samotność, albo chociaż ubocze.
"mojej wolności dowodem błąd"
  • 438 / 18 / 0
chyba raczej wolę samemu
ale od czasu do czasu z kimś też miło
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 233 / 54 / 0
Jestem typowym samotnikiem.
Lubię zaszyć się w domu albo gdzieś w mało uczęszczanym miejscu i tam na spokojnie pukać.
Po opiatach, obecność ludzi jest dla mnie mocno irytująca.

Ale mimo mojej niechęci do ludzi, nie wyobrażam sobie brania MDMA czy psychodelików bez dobrej ekipy. Takie fazy zwyczajnie tracą na wartości.
Golden brown finer temptress
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brow
n
  • 684 / 154 / 1
A brałaś kiedyś jakąś tryptaminę w dużej dawce samotnie w ciemnym pokoju, z słuchawkami na uszach ( ewentualnie bez )

Jak dla mnie taki samotny trip przerasta trip z towarzyszami.
  • 1680 / 270 / 0
Też zawsze wolałem ćpać samemu. Głównie opioidy ale stimsy i alkohol też.
Zresztą opioidy to typowo dragi do ćpania samemu, no bo po chuj nam ktoś do towarzystwa przy noddowaniu? Po stimsach zresztą też. alkohol jest bardziej prospołeczny, ale jak się przesadzi to różne głupie sytuacje wychodzą, lepiej się pije do monitora :-)
Chyba tylko psychodeliki w średnich dawkach, candyflipping itd. się nie nadają do ćpania samemu.
Techno impreza najlepsza.
A psychodeliki w większych dawkach to już samemu ale nie do monitora.
Największy przegryw na forum
  • 123 / 7 / 0
To nie wiem co ty masz za stimy ze wolisz siedziec w domu po nich.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.