przed snifem 2 godz ostatni dawka hexa. po godzince serek wiejski, czekolada, chlebek razowy wcisnąłem w siebie bez problemu ciągle się nawadniam też
22:50 wysypuje kruszę, intensywny zapach coś mi to przypomina ...
22:52 leci 100 - dla nosa nawet okej szklanka w oku tylko spływ taki sobie waliłem gorsze rzeczy więc nie marudzę
23:02 muzyka gra, szczęka mieli humor mocno poprawiony, serce nakurwia mocno
23:06 chyba jest dobrze chuj nie będę pisał czasów szkoda mi trochę bomby lecę do baru lochę zbajerować jakąś może mi dygnie
Działa 30 min o ile nie 20 jakaś lekka motywacja, roztargnienie może humor trochę w górę.... i tyle - gówno wole mocną kawę wypić i szluga zapalić :rolleyes:
zostawi Cię to gówienko z wkurwieniem i chęcią na dorzucenie i szczękościskiem libido trochę up.
Może za 15-20 złotych sztuka bym się skusił ale po tej cenie :nuts:
Nie będę ukrywał że dawno się tak nie zrobiłem w konia,16£ poszło się jebac.
Nie wiem czy jeszcze będę to testowal , może większa ilość coś da, z tym leżakowaniem to tak jakość do mnie nie przemawia.
Sprawdzę za kilka dni oral z 250mg może coś wejdzie ale szczerze wątpię.
Ogólnie lipa :-/
08 lutego 2006Camilleri pisze: Narkomanem jest się przez całe życie, ale ciąg to tylko epizod.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.