Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 204 / 6 / 0
Czy IGF LR3 dziala tak samo albo na podobnej zasadzie co hormon wzrostu? A moze i to nie i to nie.
  • 204 / 6 / 0
@Parathormon ile stosowales UI dziennie HGH ?
  • 14 / 3 / 0
Nie, IGF-1 nie działa tak samo jak HGH. HGH działa przez swoje własne receptory i JESZCZE pobudza wytwarzanie IGF-1 w wątrobie ORAZ w tkankach np. w mięśniach. Pobudza też konwersję hormonu tarczycy T4 w aktywny T3. Pamiętajcie że branie samego T3 działa katabolicznie na mase mięśniową. To przemiana T4 w T3 jest anaboliczna i dlatego warto brać T4 w trakcie brania HGH. NIE polecam używania IGF-1 , nie jest to opłacalne finansowo jak i często jest podrabiany.
  • 253 / 40 / 0
Dawno mnie tu nie było a miałem obserwować temat. Krótka piłka - jakie najlepsze źródło metanabolu? Meta mnie interesuje, nic innego. Te chińskie z neta są ok? Czy może lepiej rozejrzeć się na bazarze?
  • 242 / 13 / 0
Mety sie nie podrabia za tanie gowno kazda klepie
  • 96 / 11 / 0
Witam, poszukuję kogoś naprawdę obeznanego w temacie sterydów i lekkiego wsparcia co do diety, wszystko oczywiście odpłatnie. Chcę wrócić na siłownie po długiej przerwie, spadłem prawie 10 kg. Ogólnie to plan jest taki żeby wszystko dopiąć na ostatni guzik, badania, dieta, trening. Zapraszam do kontaktu.
Uwaga! Użytkownik Kluposz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3362 / 350 / 0
mail
  • 11 / 1 / 0
Kluposz pisze:
Witam, poszukuję kogoś naprawdę obeznanego w temacie sterydów i lekkiego wsparcia co do diety, wszystko oczywiście odpłatnie. Chcę wrócić na siłownie po długiej przerwie, spadłem prawie 10 kg. Ogólnie to plan jest taki żeby wszystko dopiąć na ostatni guzik, badania, dieta, trening. Zapraszam do kontaktu.
Jeśli jeszcze nikt się nie znalazł to chętnie pomogę ułożyć cykl itp, oczywiście jeśli się do tego nadajesz. Po długiej przerwie nie potrzebne Ci są sterydy, organizm ma pamięć mięśniową i łatwo wraca do starego stanu :D
  • 32 / 1 / 0
Oj tam, samego propa może przybić :)
Uwaga! Użytkownik kdkhh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / / 0
Po jakim sterydzie jest najlepsze samopoczucie pewnosc siebie itp ? Wlasnie skonczylem bic enatata i cypionata walilem wpierw 10 strzalow enatata w pn i czw po 250 mg a pozneij 15 strzalow cypionata tak samo. Jedyne co zauwazylem to bezsennosc po enatacie jakos tam super sie nie czulem. Teraz jestem 13 dni po ostatnim szocie w poniedzialek poszlo 2500 hcg dzis tyle samo po jutrze wale 1000 hcg e2d i jade z clomidem. Kiedy moge sie spodzirewac zlego samopoczucia i malego libido no i kiedy nastapia spadki ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.