Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 469 / 9 / 0
<Tutaj piszę niecenzuralne słowa o TVN, jacy to oni źli i niedobrze, dołączając tym samym do grona narzekaczy. Oberwało się też politykom i cyganom w autobusach. >

Ludzie, po co ten ból dupy? Zmieni to coś? Wyluzujcie.
  • 501 / 7 / 0
poszczuje was psami dziennikarskie mendy <LOL>
  • 1957 / 230 / 0
A pan circus w żydowstwo się bawi?
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5985 / 1237 / 43
A pisałem mówiłem, błagałem - żeby forum zamknąć.
Dostęp jedynie poprzez zaproszenie. Ale nie - to nie.
Widzicie co się dzieje.
"narkoman2" - uważajcie na ten nick.
>> kurwa, teraz zobaczyłem datę. Stare to. Po chuj ktoś tym linkuje w tasiemcu.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3497 / 742 / 9
Koles sprzedal lasce 0,28 za 30 zł :nuts: Chyba, że taka promocja rozruchowa. %-D To chyba fejk.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1009 / 42 / 0
Czy ktoś dostał mail od jakiegoś Ch. z pytaniem skąd jesteście w sprawie ostatnich przesłuchań?
Ostatnio zmieniony 18 września 2016 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Skrócono nazwisko
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 1674 / 107 / 0
A mozesz nie podawac nazwisk ?
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1674 / 107 / 0
Najlepszy przykład:
https://www.youtube.com/watch?v=nd7a33tp5MA

Musze poszukać materiału Wildsteina.
Gościł w studiu 3 albo 4 dziennikarzy śledczych.
To co oni mówili odrzuciło mnie na zawsze od mediow.
Artykuły na zamówienie, pomówienia a potem sprostowanie małym drukiem na 23492587 stronie.
Jeden z dziennikarzy sie wyhylił, że kryzys gazet nie dotyczy tych które współpracują z władza.
Takie wybiórcze gazetki dostają ogłoszenia gminne, panstwowe itd.
W Pl musielibysmy wytłuc wszystkich którzy doszli do czegokolwiek za komuny.
A na to raczej szans nie ma.

Kiedyś na jakimś heppeningu rozmawiałem z dziennikarką tvnu.
Dałem krótka wypowiedz, ale najpierw obiecała mi odpowiedziec na 3 pytania.
Z odpowiedzi jasno wynikało, że albo idziesz za mediami mainstreaomowymi alvo znikasz z dziennikarstwa.
I najzabawniejsze co usłyszałem.
Najzabawniejsze - że jak stwierdziła ona tylko robi materiał i wysyła, ile z tego wejdzie co i jak - ona nie decyduje.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.