Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 469 / 9 / 0
<Tutaj piszę niecenzuralne słowa o TVN, jacy to oni źli i niedobrze, dołączając tym samym do grona narzekaczy. Oberwało się też politykom i cyganom w autobusach. >

Ludzie, po co ten ból dupy? Zmieni to coś? Wyluzujcie.
  • 501 / 7 / 0
poszczuje was psami dziennikarskie mendy <LOL>
  • 1957 / 230 / 0
A pan circus w żydowstwo się bawi?
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5985 / 1237 / 43
A pisałem mówiłem, błagałem - żeby forum zamknąć.
Dostęp jedynie poprzez zaproszenie. Ale nie - to nie.
Widzicie co się dzieje.
"narkoman2" - uważajcie na ten nick.
>> kurwa, teraz zobaczyłem datę. Stare to. Po chuj ktoś tym linkuje w tasiemcu.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3497 / 742 / 9
Koles sprzedal lasce 0,28 za 30 zł :nuts: Chyba, że taka promocja rozruchowa. %-D To chyba fejk.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1009 / 42 / 0
Czy ktoś dostał mail od jakiegoś Ch. z pytaniem skąd jesteście w sprawie ostatnich przesłuchań?
Ostatnio zmieniony 18 września 2016 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Skrócono nazwisko
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 1674 / 107 / 0
A mozesz nie podawac nazwisk ?
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1674 / 107 / 0
Najlepszy przykład:
https://www.youtube.com/watch?v=nd7a33tp5MA

Musze poszukać materiału Wildsteina.
Gościł w studiu 3 albo 4 dziennikarzy śledczych.
To co oni mówili odrzuciło mnie na zawsze od mediow.
Artykuły na zamówienie, pomówienia a potem sprostowanie małym drukiem na 23492587 stronie.
Jeden z dziennikarzy sie wyhylił, że kryzys gazet nie dotyczy tych które współpracują z władza.
Takie wybiórcze gazetki dostają ogłoszenia gminne, panstwowe itd.
W Pl musielibysmy wytłuc wszystkich którzy doszli do czegokolwiek za komuny.
A na to raczej szans nie ma.

Kiedyś na jakimś heppeningu rozmawiałem z dziennikarką tvnu.
Dałem krótka wypowiedz, ale najpierw obiecała mi odpowiedziec na 3 pytania.
Z odpowiedzi jasno wynikało, że albo idziesz za mediami mainstreaomowymi alvo znikasz z dziennikarstwa.
I najzabawniejsze co usłyszałem.
Najzabawniejsze - że jak stwierdziła ona tylko robi materiał i wysyła, ile z tego wejdzie co i jak - ona nie decyduje.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.