Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 456 / 22 / 0
W zasadzie tego zapachu chwile po sniffie w ogóle nie czuję ale to strasznie delikatna rzecz.... Mieszaliście to z czymś dla lepszych efektów? Bo niby coś tam smyra ale nie na tyle na ile bym chciała...
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 141 / 5 / 0
Co lepiej sniff czy oral? I od kiedy jest dostęp do Sprzedawcy+ ??:)
  • 456 / 22 / 0
Oral zdecydowanie lepiej . Jestem pozytywnie zaskoczona aż jak p.o. działa :D
Nie całe 200 mg działa mocno ; )
  • 657 / 93 / 0
mała dawka fenidatu jakiegoś dodaje pewnych aspektów...
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 456 / 22 / 0
Myślę, że na tą chwilę zupełnie nie potrzebuje niczego więcej . Zabawne bo np 4fma w sporo większej dawce nie działało tak mocno jak te 3fea. Sniffem to tylko marnowanie materiału moim zdaniem .
  • 2897 / 619 / 10
Mi o wiele lepiej właśnie podchodzi sniffem, ALE dzisiaj spróbowałem waporyzacji i przy niej zapewne zostanę.
Przyjemnie wchodzi, nie ma efektów ubocznych które są przy sniffie, zapach wcale nie jest taki zły jak myślałem
Dzisiejszą noc pewnie spędzę dalej bawiąc się nową (dla mnie) metodą :)
16 lutego 2017wns pisze:
I od kiedy jest dostęp do Sprzedawcy+ ??:)
Od trzech postów na forum
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 456 / 22 / 0
No dla mnie typowo p.o. kosmicznie szybko i mocno zgniótł. W sumie teraz bym coś dorzuciła stimującego ale nie wiem co. Jakie uboki przy sniffie miales? Ja póki co żadnych nie zaobserwowałam.
  • 2897 / 619 / 10
Prócz typowo sniffowych problemów jak spływ czy katar to przy sniffie musiałem latać do łazienki co jakiś czas, przy waporyzacji tak nie mam.
Tak samo z suchością w ustach
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 594 / 35 / 0
i widzisz, warto było iść po żarówe do sklepu :)
@KickInTheEye
tyle prawdy, 3-FEA+4M-MPH i jest miło :33
tylko że fenidaty krótko działają :(
  • 361 / 33 / 0
Oral to najlepsze rozwiązanie dla mnie. Od bezpiecznego dobre ale to wszyscy wiedzą oczywiście ostrożność zalecam.pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol

USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.

Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.