ogólnie substancji, które bardzo podobnie działają się nie powinno miksowac, może z tego powstać nieciekawa kaskada, której nie ogarniesz. ( nawet w niewielkich dawkach )
DuchPL pisze:jeżeli już musisz zmieszać te dwie substancje... osobiście dał bym je w stosunku 2:1 3-MMC do 4-CMC ... zielonego pojęcia nie mam co by z tego wyszło - ale pamiętaj, że w organizmie obie substancje mogą podziałać zupełnie inaczej profilowo, niż zapodane obie z osobna w różne dni...
ogólnie substancji, które bardzo podobnie działają się nie powinno miksowac, może z tego powstać nieciekawa kaskada, której nie ogarniesz. ( nawet w niewielkich dawkach )
DuchPL pisze:bardzo podobnie działają
Nie szukam założeń w powyższym stylu, lecz konkretnych informacji, bo może już ktoś miksował i ma czerwone albo niebieskie pojęcie coby z tego wyszło.
I jeszcze jedno, nieciekawa kaskada będzie u tych co nie mają pojęcia co się dzieje i ew. jak się temu przeciwstawić. Ktoś kto ma pojęcie najpierw, jak wspomniałem, szuka informacji i z całymi swoimi możliwościami nie dopuszcza do owej "kaskady" lub w podbramkowej sytuacji potrafi temu zaradzić (Niekoniecznie własną ręką)
Ride pisze:DuchPL pisze:
I jeszcze jedno, nieciekawa kaskada będzie u tych co nie mają pojęcia co się dzieje i ew. jak się temu przeciwstawić. Ktoś kto ma pojęcie najpierw, jak wspomniałem, szuka informacji i z całymi swoimi możliwościami nie dopuszcza do owej "kaskady" lub w podbramkowej sytuacji potrafi temu zaradzić (Niekoniecznie własną ręką)
Natomiast nie zgodzę się w kwestii czytania o "działaniu"... bo to jest jednoznaczne ( bez urazy ) z głupotą - bo czytać to sobie ja mogę newsy na onecie, ale jak będzie w praktyce z RC ( nie do końca zbadanymi a już o mixach nie wspominając ) to pokazać działanie i efekty może tylko ten fajny strzał kreski i oby nie okazał się złotym.
ogólnie ciekaw jestem tego mixu - jeżeli go ogólnie zastosujesz ( osobiście odradzam ) z miła chęcia przeczytam reckę.
artur019 pisze:Przy 4-cmc odczuwam 2:1 serotonina:dopamina gdzie w przypadku 3-cmc jest z 1:6, 3-mmc 3:2, brefedron 6:1, mefedron 1:1.
Ale to tylko moje zdanie.
Wizz pisze:Odpuscilbym 3cmc.
Dokup 2fa i w niewielkiej dawce bedzie git.
A tak swoją drogą fluorowe zupy amfetaminowe się nawet do zatrucia nie nadają.
Ride pisze:Ktoś konkretny. Jeśli tak stawiamy sprawę, zgadzam się ze wszystkim, ale moim zdaniem przy 3-MMC stosunek jest 3:1. No i przy 4-CMC nie wiem.artur019 pisze:Przy 4-cmc odczuwam 2:1 serotonina:dopamina gdzie w przypadku 3-cmc jest z 1:6, 3-mmc 3:2, brefedron 6:1, mefedron 1:1.
Ale to tylko moje zdanie.
Pytałem się o konkretnie o miks z 4-CMC, zgaduje, że jak ja, pomyliłeś cyferkę. Natomiast nigdzie nie pytałem o miks z 2-fa, eph czy czymkolwiek innym, ludzie!Wizz pisze:Odpuscilbym 3cmc.
Dokup 2fa i w niewielkiej dawce bedzie git.
A tak swoją drogą fluorowe zupy amfetaminowe się nawet do zatrucia nie nadają.
Ride pisze: Ktoś konkretny. Jeśli tak stawiamy sprawę, zgadzam się ze wszystkim, ale moim zdaniem przy 3-MMC stosunek jest 3:1. No i przy 4-CMC nie wiem.
serotonina do dopaminy 3:1 przy euforycznej
serotonina do dopaminy do noradrenaliny 2:1:2 przy speedującej
Ride pisze: Ktoś konkretny. Jeśli tak stawiamy sprawę, zgadzam się ze wszystkim, ale moim zdaniem przy 3-MMC stosunek jest 3:1
Po przemyśleniu - 3mmc to jakoś 5:2(~70% serotonina i ~30% dopamina). Przynajmniej u mnie. Zależy też jaki sort, ale to już swoją drogą.
Swoją drogą jak we dwóch się zgadzamy to zrobiliśmy chyba całkiem przydatne zestawienie i ktoś mógłby to gdzieś przykleić.
Noradrenalina też tutaj gra dużą rolę, ale ją pominąłem, bo jestem mało podatny na zmiany w poziomie tego neuroprzekaźnika, a stwierdzam to po tym, że np. etkat na mnie wcale nie działa. Sama wazokonstrykcja i tyle.
A co do miksu to 125mg 3-MMC + 100mg 4-CMC wchodzi dosyć agresywnie i na wejściu nas wgniata w fotel i zatyka od serotoniny :-D, potem strasznie szybko się uspokaja i zostaje lekki niedosyt. Natomiast jak ktoś łapie poddenerwowanie po samym 4-CMC jak np. ja to dodanie takiej ilości 3-MMC likwiduje go w 100%. Ogólnie miks średni. Uważam, że zajebiście będzie się miksować z 3-CMC, ale nie miałem okazji testować
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.