ogólnie substancji, które bardzo podobnie działają się nie powinno miksowac, może z tego powstać nieciekawa kaskada, której nie ogarniesz. ( nawet w niewielkich dawkach )
DuchPL pisze:jeżeli już musisz zmieszać te dwie substancje... osobiście dał bym je w stosunku 2:1 3-MMC do 4-CMC ... zielonego pojęcia nie mam co by z tego wyszło - ale pamiętaj, że w organizmie obie substancje mogą podziałać zupełnie inaczej profilowo, niż zapodane obie z osobna w różne dni...
ogólnie substancji, które bardzo podobnie działają się nie powinno miksowac, może z tego powstać nieciekawa kaskada, której nie ogarniesz. ( nawet w niewielkich dawkach )
DuchPL pisze:bardzo podobnie działają
Nie szukam założeń w powyższym stylu, lecz konkretnych informacji, bo może już ktoś miksował i ma czerwone albo niebieskie pojęcie coby z tego wyszło.
I jeszcze jedno, nieciekawa kaskada będzie u tych co nie mają pojęcia co się dzieje i ew. jak się temu przeciwstawić. Ktoś kto ma pojęcie najpierw, jak wspomniałem, szuka informacji i z całymi swoimi możliwościami nie dopuszcza do owej "kaskady" lub w podbramkowej sytuacji potrafi temu zaradzić (Niekoniecznie własną ręką)
Ride pisze:DuchPL pisze:
I jeszcze jedno, nieciekawa kaskada będzie u tych co nie mają pojęcia co się dzieje i ew. jak się temu przeciwstawić. Ktoś kto ma pojęcie najpierw, jak wspomniałem, szuka informacji i z całymi swoimi możliwościami nie dopuszcza do owej "kaskady" lub w podbramkowej sytuacji potrafi temu zaradzić (Niekoniecznie własną ręką)
Natomiast nie zgodzę się w kwestii czytania o "działaniu"... bo to jest jednoznaczne ( bez urazy ) z głupotą - bo czytać to sobie ja mogę newsy na onecie, ale jak będzie w praktyce z RC ( nie do końca zbadanymi a już o mixach nie wspominając ) to pokazać działanie i efekty może tylko ten fajny strzał kreski i oby nie okazał się złotym.
ogólnie ciekaw jestem tego mixu - jeżeli go ogólnie zastosujesz ( osobiście odradzam ) z miła chęcia przeczytam reckę.
artur019 pisze:Przy 4-cmc odczuwam 2:1 serotonina:dopamina gdzie w przypadku 3-cmc jest z 1:6, 3-mmc 3:2, brefedron 6:1, mefedron 1:1.
Ale to tylko moje zdanie.
Wizz pisze:Odpuscilbym 3cmc.
Dokup 2fa i w niewielkiej dawce bedzie git.
A tak swoją drogą fluorowe zupy amfetaminowe się nawet do zatrucia nie nadają.
Ride pisze:Ktoś konkretny. Jeśli tak stawiamy sprawę, zgadzam się ze wszystkim, ale moim zdaniem przy 3-MMC stosunek jest 3:1. No i przy 4-CMC nie wiem.artur019 pisze:Przy 4-cmc odczuwam 2:1 serotonina:dopamina gdzie w przypadku 3-cmc jest z 1:6, 3-mmc 3:2, brefedron 6:1, mefedron 1:1.
Ale to tylko moje zdanie.
Pytałem się o konkretnie o miks z 4-CMC, zgaduje, że jak ja, pomyliłeś cyferkę. Natomiast nigdzie nie pytałem o miks z 2-fa, eph czy czymkolwiek innym, ludzie!Wizz pisze:Odpuscilbym 3cmc.
Dokup 2fa i w niewielkiej dawce bedzie git.
A tak swoją drogą fluorowe zupy amfetaminowe się nawet do zatrucia nie nadają.
Ride pisze: Ktoś konkretny. Jeśli tak stawiamy sprawę, zgadzam się ze wszystkim, ale moim zdaniem przy 3-MMC stosunek jest 3:1. No i przy 4-CMC nie wiem.
serotonina do dopaminy 3:1 przy euforycznej
serotonina do dopaminy do noradrenaliny 2:1:2 przy speedującej
Ride pisze: Ktoś konkretny. Jeśli tak stawiamy sprawę, zgadzam się ze wszystkim, ale moim zdaniem przy 3-MMC stosunek jest 3:1
Po przemyśleniu - 3mmc to jakoś 5:2(~70% serotonina i ~30% dopamina). Przynajmniej u mnie. Zależy też jaki sort, ale to już swoją drogą.
Swoją drogą jak we dwóch się zgadzamy to zrobiliśmy chyba całkiem przydatne zestawienie i ktoś mógłby to gdzieś przykleić.
Noradrenalina też tutaj gra dużą rolę, ale ją pominąłem, bo jestem mało podatny na zmiany w poziomie tego neuroprzekaźnika, a stwierdzam to po tym, że np. etkat na mnie wcale nie działa. Sama wazokonstrykcja i tyle.
A co do miksu to 125mg 3-MMC + 100mg 4-CMC wchodzi dosyć agresywnie i na wejściu nas wgniata w fotel i zatyka od serotoniny :-D, potem strasznie szybko się uspokaja i zostaje lekki niedosyt. Natomiast jak ktoś łapie poddenerwowanie po samym 4-CMC jak np. ja to dodanie takiej ilości 3-MMC likwiduje go w 100%. Ogólnie miks średni. Uważam, że zajebiście będzie się miksować z 3-CMC, ale nie miałem okazji testować
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.