Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Znowu od tygodnia polecialem w ciag (2x dziennie 300), nie ma chuja, od jutra robie przynajmniej miesieczna przerwe od tego gowna a potem tylko antek na sportowo. Teraz siedze lekko zgrzany thio i czeka mnie zaraz w chuj pracy fizycznej.
Btw, cos mi sie zjebalo i nie moge pisac postow z apki. A ten nowy styl ssie chuja.
Strung out in my living room, Netflix, no cable
Fresh water I drink, just fillin' up my HP
I tak żarłem thiocodin później, ale już nigdy tak długo i starałem się kupować raz srokodin raz antidol, pewnie ani parasyf ani sulfosyf nie są dobre w nadmiarze, więc tak sobię wykombinowałem że jak już trzeba to może lepiej wszystkiego po trochu. A może nie. ;)
TRD czytalam Twoj temat w knajpie, do polowy pierwszego, wylewnego posta mialam wrazenie, ze czytam o swoim zwiazku. Nawet mieszkalismy w tym samym miescie i tez mielismy kota. Tylko ze nasz po przedawkowaniu GBL byl troche niedojebany. W podobnej sytuacji (eskalacja uzaleznienia, z tym, ze po obu stronach) wyjechalam z miasta, a po niespelnieniu moich warunkow przez druga strone wyjechalam z kraju. Z tym, ze szybko zmieklo mi serce. :-) Jednak na Twoim miejscu nie liczylabym na to, byloby to okropnie egoistyczne.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Wawoj pisze:Zawsze mozna sprobowac wziac na kreske.Bralam raz Thiokodin wziety na zeszyt (dwa opakowania), klepal jak kazdy inny. Oczywiscie nastepnego dnia oddalam pieniadze.
TRD czytalam Twoj temat w knajpie, do polowy pierwszego, wylewnego posta mialam wrazenie, ze czytam o swoim zwiazku. Nawet mieszkalismy w tym samym miescie i tez mielismy kota. Tylko ze nasz po przedawkowaniu GBL byl troche niedojebany. W podobnej sytuacji (eskalacja uzaleznienia, z tym, ze po obu stronach) wyjechalam z miasta, a po niespelnieniu moich warunkow przez druga strone wyjechalam z kraju. Z tym, ze szybko zmieklo mi serce. :-) Jednak na Twoim miejscu nie liczylabym na to, byloby to okropnie egoistyczne.
Nie liczę na litość, nawet jeśli wiem, że to możliwe że zmięknie jej serce. Musiałą byś przebrnąć przez całość, żeby wiedzieć dlaczego. Ale nie polecam, bo to nic przyjemnego a tym bardziej ciekawego. :) Na razie jestem zdeterminowany jak truteń w rui, jutro jadę się leczyć także trzymaj kciuki za pana terapeutę, bo ciężki ze mnie przypadek.
Trzymam kciuki, fajnie, ze chociaz podjales wysilek terapii, to swiadczy o tym, ze Ci zalezy, ale przeciez nie wystarczy. Domyslam sie, ze historie mile nie sa, nasze tez nie, ale w naszym przypadku ja bynajmniej nie jestem swieta i dzwie sie zarowno sobie jak i partnerowi, ze potrafilismy sobie tyle wybaczyc i przejsc z tym jako tako do porzadku dziennego. Teraz jest okej, glownie dlatego, ze zmienilismy srodowisko i mamy ograniczony dostep do narkotykow.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
No u nas to nie narkotyki są głównym problemem, ogólnie jest to tak skomplikowane jak każdy związek, długo by mówić. Wysiłek podjąłem, ale podjąć wysiłek to jest chuj - nie zrezygnować jak będzie ciężko - to będzie coś. :) Idę sprzątać, bo obiecałem, że posprzątam.
I pozwólmy może grzejnikom wrócić do bezpiecznych tematów, bo wszyscy uciekli. No, dalej panowie i panie, kogo dziś 300 zgrzało super, a kogo tak sobie? A kto miał drożej antidol o 20 groszy? A może ktoś znowu planuje rzucać od jutra?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.