Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 708 / 6 / 0
Haha:D czasem tez mialem odliczone pieniądze a tu nagle ceny o 15 gr do góry.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 597 / 2 / 0
Kurwy to robią specjalnie. Czuje tu jakiś spisek. :*)
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 121 / 8 / 0
Eh, ile ja sie nawpierdalalem tego thio juz. Wczoraj chyba pierwszy raz w zyciu po zarzuceniu 2 pak i zapiciu piwem zaczal mnie brzuch napierdalac. Od jakiegos czasu tez meczy mnie taki wkurwiajacy wykrztusny kaszel ktory az do mdlosci doprowadza, mam nadzieje ze to nie sa objawy tych slynnych wrzodow.

Znowu od tygodnia polecialem w ciag (2x dziennie 300), nie ma chuja, od jutra robie przynajmniej miesieczna przerwe od tego gowna a potem tylko antek na sportowo. Teraz siedze lekko zgrzany thio i czeka mnie zaraz w chuj pracy fizycznej. %-D

Btw, cos mi sie zjebalo i nie moge pisac postow z apki. A ten nowy styl ssie chuja.
Bag of dope on the table, million blunts, now I'm able
Strung out in my living room, Netflix, no cable
Fresh water I drink, just fillin' up my HP
  • 597 / 2 / 0
Takie objawy to znak, że czas zacząć robić ekstrakcje. :) Tak dużo pracy to to nie jest, przecież w 5 minut się uwiniesz ze wszystkim, a ja przez thio miałem robioną gastroskopie, jakieś tam krwawienia delikatne i podrażnienie żołądka + refluks. Z tym sulfo tak jest, że długo nic, aż nagle jednak coś. :)
I tak żarłem thiocodin później, ale już nigdy tak długo i starałem się kupować raz srokodin raz antidol, pewnie ani parasyf ani sulfosyf nie są dobre w nadmiarze, więc tak sobię wykombinowałem że jak już trzeba to może lepiej wszystkiego po trochu. A może nie. ;)
  • 160 / 20 / 0
Ja idac do apteki i wiedzac ze thio kosztuje 5 zl i chce kupic 2 paczki to zawsze biore te zlotowke wiecej, w razie gdyby cena skoczyla. Ale u mnie w aptece na nowy rok wrzucili 5 zl z 6,66zl :D fajny prezent noworoczny
  • 597 / 2 / 0
Ja zazwyczaj i tak mam pieniądze na koncie i płacę kartą, więc jak jest trochę drożej to nie ma problemu. Teraz po prostu nie miałem ani grosza więcej, także choćbym chciał wziąć złotówkę więcej to bym nie mógł. %-D
  • 3732 / 45 / 0
Zawsze mozna sprobowac wziac na kreske. %-D Bralam raz Thiokodin wziety na zeszyt (dwa opakowania), klepal jak kazdy inny. Oczywiscie nastepnego dnia oddalam pieniadze.

TRD czytalam Twoj temat w knajpie, do polowy pierwszego, wylewnego posta mialam wrazenie, ze czytam o swoim zwiazku. Nawet mieszkalismy w tym samym miescie i tez mielismy kota. Tylko ze nasz po przedawkowaniu GBL byl troche niedojebany. W podobnej sytuacji (eskalacja uzaleznienia, z tym, ze po obu stronach) wyjechalam z miasta, a po niespelnieniu moich warunkow przez druga strone wyjechalam z kraju. Z tym, ze szybko zmieklo mi serce. :-) Jednak na Twoim miejscu nie liczylabym na to, byloby to okropnie egoistyczne.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 597 / 2 / 0
Wawoj pisze:
Zawsze mozna sprobowac wziac na kreske. %-D Bralam raz Thiokodin wziety na zeszyt (dwa opakowania), klepal jak kazdy inny. Oczywiscie nastepnego dnia oddalam pieniadze.

TRD czytalam Twoj temat w knajpie, do polowy pierwszego, wylewnego posta mialam wrazenie, ze czytam o swoim zwiazku. Nawet mieszkalismy w tym samym miescie i tez mielismy kota. Tylko ze nasz po przedawkowaniu GBL byl troche niedojebany. W podobnej sytuacji (eskalacja uzaleznienia, z tym, ze po obu stronach) wyjechalam z miasta, a po niespelnieniu moich warunkow przez druga strone wyjechalam z kraju. Z tym, ze szybko zmieklo mi serce. :-) Jednak na Twoim miejscu nie liczylabym na to, byloby to okropnie egoistyczne.
:wall: %-D %-D %-D nasz tylko pali.
Nie liczę na litość, nawet jeśli wiem, że to możliwe że zmięknie jej serce. Musiałą byś przebrnąć przez całość, żeby wiedzieć dlaczego. Ale nie polecam, bo to nic przyjemnego a tym bardziej ciekawego. :) Na razie jestem zdeterminowany jak truteń w rui, jutro jadę się leczyć także trzymaj kciuki za pana terapeutę, bo ciężki ze mnie przypadek. :*)
  • 3732 / 45 / 0
Nic mu sie nie stalo, tylko pozniej nie wyrabial na zakretach jak biegal w kolko po domu i czesto pukal glowka w kaloryfer.

Trzymam kciuki, fajnie, ze chociaz podjales wysilek terapii, to swiadczy o tym, ze Ci zalezy, ale przeciez nie wystarczy. Domyslam sie, ze historie mile nie sa, nasze tez nie, ale w naszym przypadku ja bynajmniej nie jestem swieta i dzwie sie zarowno sobie jak i partnerowi, ze potrafilismy sobie tyle wybaczyc i przejsc z tym jako tako do porzadku dziennego. Teraz jest okej, glownie dlatego, ze zmienilismy srodowisko i mamy ograniczony dostep do narkotykow.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 597 / 2 / 0
Hehe, spoko nasz kotek jest od nowości lekko upośledzony. Podejrzewamy, że spadł za młodu z bardzo wysoka - a że zawsze spada na łeb na szyje, co teoretycznie nie powinno się dziać to pewnie doznał jakiegoś wstrząsu mózgu. %-D

No u nas to nie narkotyki są głównym problemem, ogólnie jest to tak skomplikowane jak każdy związek, długo by mówić. Wysiłek podjąłem, ale podjąć wysiłek to jest chuj - nie zrezygnować jak będzie ciężko - to będzie coś. :) Idę sprzątać, bo obiecałem, że posprzątam.

I pozwólmy może grzejnikom wrócić do bezpiecznych tematów, bo wszyscy uciekli. No, dalej panowie i panie, kogo dziś 300 zgrzało super, a kogo tak sobie? A kto miał drożej antidol o 20 groszy? A może ktoś znowu planuje rzucać od jutra? %-D
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.