Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
Tak jak byśmy byli w innym świecie. "Film" trwa krótko i może się nam wydawać że coś zrobiliśmy, że gdzieś byliśmy. Jak się "obudzimy" z tego snu który trwa dosłownie z kilkanaście sekund to poczujemy instrynktowną potrzebę wyrzucenia reklamówki z której kiraliśmy. Fajne mam z tym wspomnienia ale tylko raz tego próbowałem.
mówił, o tym jak to nagle jest u siebie w pokoju a po chwili drzwi się uchylają i wychodza z nich dwaj kosmici, albo jak z diabłem grał w karty o swoją dusze, po chwili mu przerywam i go pytam, A tak jednym zdaniem jak byś określił działanie, komuś kto nigdy nie miał z tym do czynienia - czyli mnie, dodam, że miałem okazje, palić bucha (THC) żreć osiedlową pyre (najpewniej fete) oraz cukierki (najpewniej MDMA). Powiedział, że to takie wrażenie jakbyś był w śnie. Na drugi dzień zachęcony tymi opowiadaniem, kupiłem butelkę "nitro" firmy "dragon"
do słoiczka wcisnełem szmatkę nalałem do środka, nie wiem, ile, ale z buteli ubyło tyle co z szyjki, tak, że nie zeszło nawet na etykiete i przystawiłem nos do słoiczka i sobie tak oddychałem pomalutku tyle co mogłem, bo zapach paskudny, a przyznam, żę uwielbiam zapach benzyny, lakierów i tym podobne no i tak... powiem krótko - lipa jak chuj, lekkie działanie to miało, chwile śmiechawe, jakąś rozkmine i tyle,
Nie wiem, może po prostu ten dragon, to bubel i fajans. - sam już nie wiem, rozczarowałem się tylko przez te jego barwne opowieści.
Kilka stron wcześniej widziałem post w którym to, kolega polecał konkretnej firmy rozpucha, ale u mnie w tej małej dziurze go nie ma wogóle ciężko o jakiś większy wybór, dlatego z tąd moje pytanie do was, czy może Wy macie jakiś swoich faworytów?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.