Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 54 / / 0
Z tym to nie byłbym taki pewny, bo z tego, co kiedyś pisano, otrzymanie tego związku jest w miarę kosztowne. Swoją drogą, ciekawe jak miks z 3,4-DMMC, bo kiedyś czytałem na HR o tym, że pewien sort był zanieczyszczony metafedronem i był on chwalony.
  • 3362 / 349 / 0
Niech jakis chemik sie wstepnie wypowie na temat potencjalnej szkodliwosci.
  • 3206 / 176 / 0
Co do szkodliwości to niewiele możemy przypuszczać. amfetaminy a betaketony są zbyt odległe od siebie, a np. relacja między 4-FA a 3-FA nie została jeszcze dokładnie zbadana. Wiadomo tylko tyle, iż 3-FA jest bardziej dopaminergiczne niż serotoninergiczne jak 4-FA, rzekomo u szczurów wyzwala 3x więcej dopaminy niż normalna amfetamina racemiczna.

Przy amfetaminach z fluorem jako podstawnikiem oraz 3/4-FMC, im bliżej był podstawnik, tym mniejsze było za to dawkowanie: 4-FA wymaga dawek ok. 200mg oral, 3-FA ok. 80-120mg oral. Taka sama tendencja występuje w 3/4-FMC (3-FMC jest wydajniejsze), jednak tam mniej widoczna jest zmiana profilu działania - bo w 3/4-FA jest spora.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 1 / 0
Przez kilka dni przetestowałem dawki od 150 do 400mg oraz drogi podania oral i sniff.
1. Tolerka mega szybka. Po trzecim dniu to już ledwie łechtało pomimo dużej dawki.
2. Sniff zdecydowanie wygrywa. W zasadzie oral tylko tętno mi podnosił.
3. Faza PODOBNA do mefedronowej.
4. Dawki (sniff): 200mg dobre na pierwszy raz; dorzucanie minimum 50-70mg więcej niż poprzednia kreska; trzeci raz się nie dorzuca bo szkoda towaru (lepiej nim wyszorować kibel); na następny dzień dawki też wyraźnie większe; niedosyt przy zbytm małej dawce lecz nie w sposób go zaspokoić kolejną
5. Ciągle mi się odbijało (?!)
6. Ogółem to jest gówno straszne i nigdy więcej tego nie kupię aaale... ale, aaale... spróbować polecam.
Uwaga! Użytkownik alfredomulikas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1049 / 10 / 0
Dobra!
Kolejny test, ale juz konkretnie sie do tego zabralem.
Mamy nowego Krola na miescie!
Oralnie 300mg, po dwoch godzinach 100mg sniffa wypierdolila mnie na takie wyzyny, na ktorych nigdy na mefie nie bylem. Co godzina 50mg sniffu i paluch w dziaslo wypierdalalo nadal przepieknie. Ja tolerki nie wykrylem, jak na razie. Jesli cena bedzie w granicach 45-50pln za g to pozamiatane! Pojawila sie nawet spora empatia oraz gigantyczna euforia i przyzwoite pobudzenie. 0.5 g na jakies 6godzin przepieknej jazdy...
  • 222 / 7 / 0
Widac po czlowieka ze jest nacpany w chuj, oczy wystzrelone czy przymruzone jak po 4-MEC?? Pobudzenie mocne?

Nada sie na impreze w klubie na ktora mefedron byl wrecz idealny ?

No i jak ze snem po tym? Zajebiscie jak po mefie?
  • 2428 / 90 / 0
Czytać nie umisz ? odpowiedzi na wsyzstkie pytania poza pierwszym znajdują sie w tym wątku...
A co do pierwszego pytania to po Oralu było widać żem ućpany jak skurwesyn %-D a rzadko kiedy zdarzało sie to u mnie, no chyba że zajebałem fkurwe wielkom dawke ^_^ Po sniffie o ile dobrze pamiętam to tylko źrenice powiększone .
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
Czy może się wypowiedzieć więcej tych którzy w ostatni weekend próbowali?
Widać że trzeba rozkminić dawkowanie jak i sposób aplikacji, a tanio nie jest.
Na razie wygląda to tak jakby trzeba było nasycić organizm pierwszą dużą dawką oral >300,
a potem można walić snif już trochę mniej i dopiero to daje pożądany efekt - piszcie testerzy jak było u Was!

Nas oral 250 + po 3h 50 snif i 200 oral nie wystrzelił jeszcze zadowalająco.
  • 22 / / 0
lakand pisze:
Na razie wygląda to tak jakby trzeba było nasycić organizm pierwszą dużą dawką oral >300,
a potem można walić snif już trochę mniej i dopiero to daje pożądany efekt - piszcie testerzy jak było u Was!

Testowalem 1g pierwsza dawka 200mg bombka po 20-30min nic nie czulem to sniff okolo 50-70mg wejscie niemalze odrazu euforia 2-3h potem znowu bombka 150 ale bylo owiele slabiejmysle ze 1 dawka oral powinna byc min 250-300
  • 3206 / 176 / 0
lakand pisze:

Nie wiem jak u 3-MMC, ale sami mefedronowcy/koksiarze czasem piszą, że po pierwszej dawce dorzucanie nie intensyfikuje ani nie wzmacnia efektów, tylko je przedłuża - to jest, gdy brali większą pierwszą dawkę ("attack dose"?), to faza pozostawała po dorzutkach niemalże równie mocna.

Więc ilością pierwszej dawki definiowalibyśmy jak bardzo chcemy się upierdolić - to słowo chyba tu pasuje %-D
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...