PS aż sam sobie zazdroszczę, bo jak do wszystkich popularnych rzeczy mam dostęp praktycznie zawsze, tak z tym gównem jest bardzo ciężko, no i jak dostałem info, że jest to wziąłem bez wahania. Po ile to stoi w Polsce? Bo ja dałem 220 / szt.
ps co myślicie o takim miksie w kapsułce jako piguła - 90 mg MDMA, 45 mg MDA, 30 mg speed
p4weu pisze:
ps co myślicie o takim miksie w kapsułce jako piguła - 90 mg MDMA, 45 mg MDA, 30 mg speed
p4weu pisze:Wiedziałem jak działało, bo jadłem rok temu. Tylko że wtedy nie było tak pięknie, tego brązowego sypię po ~100 mg i jest cudo. ogólnie trochę rzeczy testowałem i lepsza euforia jest tylko po 4-mmc
dla mnie mdma w sumie lepsze niz coco czuje sie jak jakis pierdolony bog
każdy, ale to dosłownie KAŻDY, któremu dałem spróbować nie przechodził obojętnie, albo nie mówił że było nijako - zawsze było albo pięknie, albo za mocno XD
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata