dobry jest też w połączeniu z kawą i fajką nie podnosi znacząco ciśnienia
fajnie się też komponuje z piwem ciekaw jestem miksu z pseudoefedryną
teraz jestem w posiadaniu białego krystalicznego proszku i mogę stwierdzić że działa jeszcze mocniej niż ta poprzednia rdza
hehe choć ta rdza miała też spory plus nie przyciągała tak uwagi hehe
jeśli ktoś testował z benzo niech opisze
jak wiadomo przy każdym ketonie jest chęć dociągnięcia przy tym związku chyba najniższa
za to włącza się głupie myślenie że efekt początkowy jest jeszcze osiągalny może w większych dawkach?
nie wiem i nie będę tego sprawdzał może ktoś bardziej hardkorowy zgłosi się na ochotnika? :P
Dodam że tolerki na ketony dużej nie mam, brałem metkata póki działał jako tako, później tylko buf kilka razy i tym podobne wynalazki jednorazowo. Czekam z ciekawością na następną recenzję tej wersji 3-FMC, ale wina raczej leży po stronie mojego organizmu, przecież inna forma nie popsuła by tak bardzo działania.
Dostałem próbkę 150mg flufedronu, biały proszek/kryształ.
Wczoraj jadłem 25C-NBOMe 500ug, i jestem ciekaw czy owa substancja ma wpływ na jakakolwiek tolerancje krzyzowa pomiedzy nimi ? Serotonina ? Pozdrawiam.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.