Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1167 / 13 / 0
a takie zanieczyszczenie bromem jest bardzo szkodliwe dla zdrowia?
  • 3449 / 129 / 8
Bromopochodne propiofenonu są silnymi lakrymatorami, co powoduje, że związki te na pewno są dużo bardziej toksyczne niż dobrze oczyszczone, które i tak niską szkodliwością nie grzeszą.
  • 124 / / 0
przy podaniu doustnym jak najbardziej nadaje się do pracy nie ma nie ogaru i bardzo subtelnie działa
dobry jest też w połączeniu z kawą i fajką nie podnosi znacząco ciśnienia
fajnie się też komponuje z piwem ciekaw jestem miksu z pseudoefedryną
teraz jestem w posiadaniu białego krystalicznego proszku i mogę stwierdzić że działa jeszcze mocniej niż ta poprzednia rdza
hehe choć ta rdza miała też spory plus nie przyciągała tak uwagi hehe
jeśli ktoś testował z benzo niech opisze
  • 6245 / 446 / 12
@Sniber: Efekty benzo i 3-FMC będą znosić się nawzajem.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 124 / / 0
po dalszych badaniach badany obiekt odczuwał tylko czystą stymulacje
jak wiadomo przy każdym ketonie jest chęć dociągnięcia przy tym związku chyba najniższa
za to włącza się głupie myślenie że efekt początkowy jest jeszcze osiągalny może w większych dawkach?
nie wiem i nie będę tego sprawdzał może ktoś bardziej hardkorowy zgłosi się na ochotnika? :P
  • 2 / / 0
Jak sie sprawdza wersja biała flufedronu "white crystaline" która podobno wygladem przypomina mefedron puder lub 4-MEC puder ???? badał ktoś? prosze o opinie i ktora lepsza brazowo-rozowa czy wlasnie ta biala bez wonna?
Uwaga! Użytkownik SCAMMER_RUCHACZ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / 1 / 0
Testowałem biało-krystaliczną wersję wczoraj, działanie kiepskie. Byłem pobudzony i przymulony jednocześnie, nie potrafiłem ukierunkować tego stanu na jakąkolwiek czynność. W sumie czułem się gorzej niż przed zapodaniem, ale moja opinia nie jest miarodajna - to był mój pierwszy (i chyba ostatni) raz z tą substancją, być może tak po prostu na mnie działa.
Dodam że tolerki na ketony dużej nie mam, brałem metkata póki działał jako tako, później tylko buf kilka razy i tym podobne wynalazki jednorazowo. Czekam z ciekawością na następną recenzję tej wersji 3-FMC, ale wina raczej leży po stronie mojego organizmu, przecież inna forma nie popsuła by tak bardzo działania.
  • 39 / / 0
A ja mam pytanie innej treści ;)
Dostałem próbkę 150mg flufedronu, biały proszek/kryształ.

Wczoraj jadłem 25C-NBOMe 500ug, i jestem ciekaw czy owa substancja ma wpływ na jakakolwiek tolerancje krzyzowa pomiedzy nimi ? Serotonina ? Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik WalterWhite nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6245 / 446 / 12
Nie ma interakcji pomiędzy 3-FMC a psychodelikami serotoninergicznymi.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 784 / 28 / 0
btw: boska nazwa. Turbogrypa w proszku.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.