Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3732 / 45 / 0
Ok 3/4h ode mnie, zalezy czym jedziesz.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 361 / 41 / 0
Jestem tu chwilowo, nie orientuję się zupełnie w temacie, stąd moje pytanie - czy można tu (Trewir, Luksemburg) spotkać takie sklepy stacjonarne jak w PL?? I czego się tam spodziewać?
  • 3732 / 45 / 0
Sprecyzuj co chcesz kupic.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 1 / / 0
Re: alfa-PVP
Nieprzeczytany post autor: JJkamyk »
siema.
chcialbym jechac zalfic sie za granica.
najblizej mam do niemczech, myslalem o Berlinie.
w jaki sposob jest ona tam dostepna?
sa smartshopy z alfa, czy musze kombinowac z ogloszen, sklepow internetowych itd?
znacie ceny?
  • 42 / / 0
Re: Niemcy
Nieprzeczytany post autor: snapitsu »
alfy nie ma. Za to w miare wszystko do ogarniecia duzo ludzi szamie proch. Wszystko w miare latwo ogarnac wystarczy sie rozejzec:)
  • 139 / 11 / 4
Czy ogarne w gorlitzer park piko albos scierwo? Najbardziej zalezy mi na piko
Uwaga! Użytkownik kubbka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 41 / 0
5-MAPB, 3-MMC dobrze widzę, że legal w niemczech ?
  • 2 / / 0
kubbka pisze:
Czy ogarne w gorlitzer park Piko albos scierwo? Najbardziej zalezy mi na piko
Przyjedz do münster tu wszystko jest :-)
  • 383 / 6 / 0
Czy znajdę w jakimś stacjonarnym sklepie Kava Kava?
  • 3 / / 0
Cześć znawcy Berlina!
Czy wiecie może czy w Gorlitzer Parku da się kupić LSD? Zawsze bezproblemowo kupuję tam trawę, ale co z innymi substancjami? Czy w ogóle LSD jest dostępne gdziekolwiek "na ulicy"? Revaler?
Niedawno przyjechałam i nie mam jeszcze wyrobionych kontaktów.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.