Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 133 / / 0
Na 1g am nawet 50ml eteru wystarczy ale lej wiecej zeby sie dobrze po suszu rozprowadziło.
3D w HD
  • 336 / 4 / 0
rrx pisze:
Na 1g am nawet 50ml eteru wystarczy ale lej wiecej zeby sie dobrze po suszu rozprowadziło.
A na 30 g suszu ile lać acetonu? :cool: Na te 30 g chcę nanieść 1 g AM, ew. potem dorzucę czystego podkładu jak będzie za mocne
  • 133 / / 0
Lej jakies 150ml jak nie wiecej, szybko i tak odparuje.
3D w HD
  • 1558 / 18 / 0
1/40 już będzie ok? Czy będzie kosa i dać na 50? Codzienne palenie, mam w planie, ofkoz. niebawem wypłata mhm
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2011 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 2 razy.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 283 / 1 / 0
daj 50, bedzie ok, a tak wogule to
elioot pisze:
Ja mam inne pytanie, po chuj bawicie się w mieszanki? Nie lepiej sobie sypać po 1mg? W plenerze po nabraniu doświadczenia nie sprawia to problemu. Zmywacz do paznokci to nie tam jest za dużo syfu.
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 265 / 2 / 0
1/40 jest bardzo dobrze, działa mocno i wyraźnie ale nie za mocno. Gram dzisiaj nam starczył na 6 osób mocnego paru godzinnego upalenia, swoją drogą bardzo przyjemny kanna, wcale nie zauważyłem wpływu na organizm (przy jwh było sporo gorzej) i zupełny brak zamuły, jedynie działa troche krótko ;)
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
  • 282 / 9 / 0
Palę już to am-2201 od około tygodnia i mogę powiedzieć iż to idealny syntetyk dla mnie 1,5h mocnej fazy a potem od razu powrót do trzeźwości. Czegoś takiego właśnie szukałem. jwh-210 trzymało zdecydowanie dłużej jednak po zejściu utrzymywała się nadal taka zamuła a tutaj nic. :gun: :gun:
  • 205 / 1 / 0
Więc muszą występować dwie substancje pod nazwa "AM-2201" bo na mnie działa około 20minut ostry peak i trzeźwość. Miesięczna przerwa dzisiaj pierwszy raz zjarałem.
Ostatnio zmieniony 03 lipca 2011 przez elioot, łącznie zmieniany 1 raz.
Skurwysyn.
  • 992 / 25 / 0
Tobie elioot to trzeba o wiele dłuższej przerwy ;)
  • 205 / 1 / 0
Nie potrzebuje większej przerwy po prostu stwierdzam fakty pierwszy raz jak kupowałem am miesiąc temu długi czas byłem czysty od wszystkiego. Większość osób piszę, że działa ~30minut więc to inna substancja pod nazwa "AM-2201" albo placebo %-D

Poczęstowałem 2 kumpli, którzy są laikami w kanna też efekt utrzymywał się 30minut ostry peak i puszczało.
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2011 przez elioot, łącznie zmieniany 1 raz.
Skurwysyn.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.