Dyskusja na temat rodziny roślin (Solanaceae) z rzędu psiankowców.
ODPOWIEDZ
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: psychedelic »
Zjesc za duzo, czyli ile ? Jak jeszcze hypek dzialal, czytalem gdzies aby brac kolo 20nasion na poczatek. Tymczasem moj znajomy zjadl tak na oko 150 nasion i zadnych uszczerbkow na zdrowiu nie doznal...
"We risk sanity for moments of temporary enlightenment."
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Ze jak sa juz ciemne nasionka to np. 40 mocna faza a juz 50 to mozna sie przekrecic! Tak gdzies przeczytalem a chcialbym sobie zjesc, no i troche mnie to zniechecilo i teraz nie wiem bo stronka nie dziala, no coz bede musial poczekac :-/
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 8 / 0
Lydia żyjesz? Może rzeczywiście jej się coś stało? Ewentualnie nie może pisać na klawiaturze bo siedzi w kaftanie. :-D
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Ma z nią ktoś bardziej prywatny kontakt?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
właśnie tego "tak wielkiego potencjału" jeszcze nie zauważyłam..
pewnie wielki potencjał wreszcie się udało odnalazc -_-
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
No coz tak jest jak ktos nie dostrzega potencjalu bielunia!!!
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lydia »
niestety. tak łatwo się mnie nie pozbędziecie.
przykro mi, ale raczej jeszcze trochę pożyję, bo naprawde szczęśliwa jestem. chyba.
a bielunia nie ruszam. szkoda czasu. chociaż teraz znalazłam nowy piękny krzak, więc może..
Uwaga! Użytkownik Lydia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: zewsząd i znikąd »
Ja się bardzo cieszę, że nic Ci nie jest... po co miałabym komuś źle życzyć...
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
A już się bałem, że kolejnego ćpaka będziemy żegnać. Dzięki Lydio, że żyjesz. Tylko czemu Cię nie było?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lydia »
ćpakiem nie jestem, wiec spokojnie (:

dlaczego? ano chyba już nie chce mi się tu wchodzić. nic ciekawego się nie dzieje. umiera, wygasa.
a zresztą szkoda mi czasu na głupoty. mam dużo więcej ciekawszech zajęć niż czytanie forum (;

nie wiem, cyz jeszcze tu będę.
chociaż, skoro ktoś się o mnei martwił, to cholernei miło mi się zrobiło (:
bo raczej ludzie martwią się o mnie z głupich powodów typu szkoda talentu albo wzrost śmiertelności d;
a tu ktoś nie znając mnie zupełnie pyta, cyz jeszcze żyję d; (: milutko ;]
Uwaga! Użytkownik Lydia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.