Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Jeśli chodzi o nowy sort to jest jakaś nutka psychodelii tak jak np przy MDEA ,wiadomo,że nie jest normalnym psychodelikiem

chodzi o te efekty wzrokowe a nie sposób myślenia,czy odbieranie barw jest lepsze,przedmioty lekko oddychające/falujące,rozpływające się cokolwiek co nasze oczy widzą trochę inaczej a nie tylko fizyczne przyjemności
  • 233 / 6 / 0
Mam pytanie jak się ma stymulacja po około 200mg MDAI solo?Da się zasnąc po 6-8h?I dodadkowo zapytam czy warto łączyć z 5apb.
Uwaga! Użytkownik Jobsons20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 550 / 3 / 0
Powinieneś zasnąć bez problemu. Stymulacja jest minimalna.
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 7 / 0
Jaki jest smak? Taki lekko słonawy?
  • 550 / 3 / 0
Nie próbowałem samego prochu, tylko w drinkach. Puszysty kryształ
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 7 / 0
Wygląd się zgadza :-) brałem od bardzo polecanego vendora. Tak pytam z ciekawości :-)
  • 99 / 1 / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: Orme »
Jest słonawy. :-)
"Pamiętamy dobre i złe czasy, mimo że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest."
  • 124 / 7 / 0
Odebrałem ślicznie i profesjonalnie zapakowany biały krystaliczny sort. Skrzący się puszek. Aż serce roście patrząc na te kwasy ;) Poczytałem o dawkowaniu i zastanawiam się, czy 150 mg na pierwszy raz będzie ok. Ostatni raz MDxx jadłem bardzo dawno temu, więc tolerancji nie mam w ogóle. W razie czego mogę dorzucić ~50 mg. Co wy na to?
  • 3363 / 358 / 0
Nie odpowiedzial mi nikt na pytanie co ze zrenicami, jak dlugo sa rozjebane i czy czlowiek mocno sie poci. Pomoze ktos?
  • 550 / 3 / 0
Ani ja, ani towarzysze nie zaobserwowaliśmy wzmożonej potliwości. Źrenice zaraz po zejściu peaku nie wyglądały już podejrzanie.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.