Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 40 / 0
maniek123321 pisze:
jak kvrwa odmierzyc mniej niz 1ml
Najlepiej pipetą lub insulinówką
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 87 / 3 / 0
Doszło do mnie przed wczoraj 50ml. Od roku nałogowo ćpam gbla. Z jedną konkretną bodajże 2 tygodniową przerwą którą udało mi się zrobić dzięki baclofenowi. Powiem tak: Substancja zajebista w połączeniu z gblem, jest naprawdę bosko. Różni się znacznie od bezsensownego połączenia GBL+alco, gdzie dwie substancje jakby rywalizowały ze sobą. Tutaj nakręcenie spowodowane przed GBL (euforii od dawna już żadnej nie odczuwam) jest jakby kierunkowane i normowane przez 2m2b. Po samym GBL występuje natłok myśli i ciężko się skupić na jednej rzeczy nasza "vodka"(1,5ml spożyte w kapsułkach) rozwiązuje ten problem. Wszystko zaczyna być składne, poukładane, czuć jakby wewnętrzne ciepło. Jeśli chodzi o rzucanie gbla to substancja nadaje się jak najbardziej do puki nie jesteśmy od niego uzależnieni fizycznie pozbawia tego natłoku myśli itd jak dobre benzo. Jednak potężne kołatanie serca i drgawki i tak pozostają (przypominam, że z powodu tych skutków ubocznych znane są nawet przypadki śmiertelne, dużo lepiej się do tego nadaje jednak baclo który znosi to wszystko w 100%). Nie mam pojęcia jak substancja wypada solo, ale w połączeniu z gblem po prostu jest poczucie boskiego ciepła, spełnienia- coś pięknego.
  • 87 / 3 / 0
Szybko rośnie tolerka na działanie wyciszające i przeciwlękowe, na dłuższą metę nadaje się tylko do usypiania dawkami 4-5ml
  • 2334 / 9 / 0
Nada się to jako alternatywa dla benzosów w wypadku lekkiego przegięcia ze stymulantami? Jak to wpływa na serce? Na dość mocne stymulantowe zjazdy styka 5ml? (mam jakąś tam tolerkę na giebla- polewam 2,5-3ml) Trzeba później dolewać, czy niweluje zejście? Jeśli tak to po jakim czasie?
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 630 / 3 / 0
Re: 2M2B "Vodka"
Nieprzeczytany post autor: agsfd »
Wg mnie nada się. Bardziej od giebla uspokaja i usypia. Działanie to coś pomiędzy alkoholem a jakąś usypiającą benzodiazepiną. Jeśli nie piłeś tego wcześniej to na zjeździe po 5ml powinieneś zasnąć.
  • 1472 / 26 / 0
Jak sex i 2m2b ,czy wpływa zle na erekcje i ogólnie zmysły ,a szczególnie na erekcje,a może neutrealnie a może pozytywnie jak to wygląda

Dajecie go do grupy gdzie alkohol i GBL a te używki oczywiście w odpowiednich ilościach pozytywnie wpływają sex

Jak to wygląda dokładnie z 2m2b :-)
  • 630 / 3 / 0
W działaniu mi przypomina taki bardziej sedatywny alkohol. Najprzyjemniej to się po tym zasypia. Wg mnie nie nakręca na sex jak GBL czy alko.
  • 1472 / 26 / 0
tak myślałem ,że nie nakręca ale czy szkodzi na seks a szczególnie na erekcje

Czy trzeba się go wyrzekać przed możliwą ,,akcją'',bo jesli może szkodzić wole się wyrzekać

czy nie wpływa negatywnie o to mi najbardziej chodzi,czy po prostu jest nautrealny
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2011 przez zycie ponad wszystko, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 630 / 3 / 0
Raczej jest neutralny.
  • 1472 / 26 / 0
Na zmysły neutrelny pewnie

a na samą erekcje może jakoś szkodzić,czy cokolwiek utrudniać ,czy nie ma żadnego wpływu :-)

sory ,że zadaje tyle pytań ale wole wiedzieć przed faktem niz po fakcie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.