Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
a z resztą Twoich pytań to - jeśli cokolwiek z w/w Cię ciekawi, to zapraszam na priv, bo w tym temacie o sraniu to jest pewnie duzo policji i boję się mówic :-p
Fuzja - D5
@akw
Tak jak Ci przyjacielu drogi obiecałem otrzymasz wymarzoną sweet focie z kibelka. Według skali BSF jest to 3 typ stolca. Kupki nie robiłem tylko od 2 dni, ale mam nadzieję, że będzie to wystarczający okaz byś mógł sobie spokojnie sfappać :)
Tylko dla ludzi o stalowych nerwach
Stolec jest zaiste piękny. Kolorystyka, struktura, rozmiar - wszystko w nim zachwyca. Istna uczta dla oka. No, po prostu w dechę gówno. Gdyby jeszcze potrafiło wbić się w kostium kąpielowy i opowiedzieć o ratowaniu wielorybów, to śmiało mógłbyś to-to pchnąć na jakieś wybory Miss Universe.
<fap,fap,fap>
Tylko jedno "ale" - ja tam kamieni nie widzę. To może zapytam inaczej - czy rzekome kamienne opio-stolce są aż tak kamienne, że wydają stosowny dźwięk przy zderzeniu z muszlą klozetową? Czy może owa kamienność to jednak rodzaj hiperboli?
Pozdrawiam ciepło.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).