Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
a z resztą Twoich pytań to - jeśli cokolwiek z w/w Cię ciekawi, to zapraszam na priv, bo w tym temacie o sraniu to jest pewnie duzo policji i boję się mówic :-p
Fuzja - D5
@akw
Tak jak Ci przyjacielu drogi obiecałem otrzymasz wymarzoną sweet focie z kibelka. Według skali BSF jest to 3 typ stolca. Kupki nie robiłem tylko od 2 dni, ale mam nadzieję, że będzie to wystarczający okaz byś mógł sobie spokojnie sfappać :)
Tylko dla ludzi o stalowych nerwach
Stolec jest zaiste piękny. Kolorystyka, struktura, rozmiar - wszystko w nim zachwyca. Istna uczta dla oka. No, po prostu w dechę gówno. Gdyby jeszcze potrafiło wbić się w kostium kąpielowy i opowiedzieć o ratowaniu wielorybów, to śmiało mógłbyś to-to pchnąć na jakieś wybory Miss Universe.
<fap,fap,fap>
Tylko jedno "ale" - ja tam kamieni nie widzę. To może zapytam inaczej - czy rzekome kamienne opio-stolce są aż tak kamienne, że wydają stosowny dźwięk przy zderzeniu z muszlą klozetową? Czy może owa kamienność to jednak rodzaj hiperboli?
Pozdrawiam ciepło.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.