Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Metoxy od polskiego dystrybutora jest bardzo dobrej jakości.
Pozdro.
edit. Zapomniałem dopisać że 2-3h szło 30 mg pFPP + 60 mg MeOPP + 70 mg Buphedronu ale nie było tak dobrze jak się spodziewałem (pFPP nie dało dość zbytnio do głosu reszcie).
edit2. smak jak najbardziej do zniesienia, nie wiem czego się spodziewałem że tak się bałem ; trzymałem jakieś 15-20 min pod językiem potem pomiętoliłem trochę na około i popiłem kolą, póki co czekam na poważniejsze efekty...
Na planie fizycznym: straszna suchość w ustach - szczególnie na szczycie dysocjacji, trochę przyśpieszone serce, totalne nieskoordynowanie ruchowe.
Wniosek, jak z pierwszych postów w tym wątku - jak tego próbować, to w wysokich dawkach.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.