Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Metoxy od polskiego dystrybutora jest bardzo dobrej jakości.
Pozdro.
edit. Zapomniałem dopisać że 2-3h szło 30 mg pFPP + 60 mg MeOPP + 70 mg Buphedronu ale nie było tak dobrze jak się spodziewałem (pFPP nie dało dość zbytnio do głosu reszcie).
edit2. smak jak najbardziej do zniesienia, nie wiem czego się spodziewałem że tak się bałem ; trzymałem jakieś 15-20 min pod językiem potem pomiętoliłem trochę na około i popiłem kolą, póki co czekam na poważniejsze efekty...
Na planie fizycznym: straszna suchość w ustach - szczególnie na szczycie dysocjacji, trochę przyśpieszone serce, totalne nieskoordynowanie ruchowe.
Wniosek, jak z pierwszych postów w tym wątku - jak tego próbować, to w wysokich dawkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.