Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Metoxy od polskiego dystrybutora jest bardzo dobrej jakości.
Pozdro.
edit. Zapomniałem dopisać że 2-3h szło 30 mg pFPP + 60 mg MeOPP + 70 mg Buphedronu ale nie było tak dobrze jak się spodziewałem (pFPP nie dało dość zbytnio do głosu reszcie).
edit2. smak jak najbardziej do zniesienia, nie wiem czego się spodziewałem że tak się bałem ; trzymałem jakieś 15-20 min pod językiem potem pomiętoliłem trochę na około i popiłem kolą, póki co czekam na poważniejsze efekty...
Na planie fizycznym: straszna suchość w ustach - szczególnie na szczycie dysocjacji, trochę przyśpieszone serce, totalne nieskoordynowanie ruchowe.
Wniosek, jak z pierwszych postów w tym wątku - jak tego próbować, to w wysokich dawkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.