Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Też jestem tego pewien , pomimo ze meth jeszce nie testowałem ,ale opis działa meth - juz mi mowi ze to jest o fkurwe lepsze od tego.... anyłej za jakiś czas może uda sie metki spróbować i sie upewnie
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 984 / 5 / 0
myślę, że 4-FMA po prostu oferuje dużo bardziej "ekstazowy" haj w porównaniu do mety, nie jest to czyste zalanie pały dopaminą, jest dużo bardziej "misiowo". Nie wiem od czego to zależy ale miałem kiedyś wyraźną psychodelkę nad ranem po tym, struktury falowały i mieniły się jaskrawo-pastelową poświatą w promieniach wschodzącego słońca, coś jak po piperazynie ale przyjemniej.

Poza tym w porównaniu do mety to dawkowanie też wypada 5-10 razy większe, i to zakładam że 4-FMA było czyste, nawet żarówka była czyściutka po tym.
Ostatnio zmieniony 13 marca 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 2 razy.
głupio wyszło...
  • 1199 / 8 / 0
paliles to ? jak efekty i czas dzialania ?
  • 1107 / 52 / 0
i dawka ?
Chuj na kaczych łapach
  • 3206 / 176 / 0
Dziwi mnie brak zainteresowania tą substancją, szczególnie, że jest legalna. Próbowałem 4-FA, 4-FMA jest na pewno bardzo podobne.

4-FA to był absolutnie najlepszy stymulant jaki próbowałem, a 4-FMA jest przecież legalne. Z całą szczerością polecam, taka bardziej relaksacyjna amfetamina, bez zjazdu, dużo przyjemniejsze, trudniej przedawkować (większe dawkowanie), nie ma nieprzyjemnego wjazdu na ciało jak przy większości chujowych stymulantów. Do tego dochodzi dość bezpieczny profil substancji.

Polecam. Wątpię, żeby ktoś znalazł teraz cokolwiek lepszego niż 4-FMA.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 984 / 5 / 0
toshiro mifune pisze:
z relacji szczura wynika:
absolutnie odradzał sniff, tylko oral lub waporyzacja. Dawkowanie 300 sniff, ostry ból przez ok. 3 min. i natychmiastowe wejście, duży speed, czuć serotonine, czuć dopamine, po kilku godzinach dorzutki po 100-200 wapo, oral i sniff... Miłe zaskoczenie wystąpieniem wyraźnego efektu psychodelicznego gdy dawka sięgła 500-600 po ok 15 godzinach od pierwszej intoksykacji. Szczur bardzo sobie chwalił eksperyment, widzi zastosowanie na potańcówkach.
Chłopaki jeśli interesuje was substancja to czemu nie czytacie wątku? Popieram Limitbreakera, ale tylko częściowo. Jeśli chodzi o porównanie z innymi substancjami to zajebisty jest etylon, szczególnie z uwagi na jego śmieszną cenę. Trochę też przerażają mnie posty o potencjalnej toksyczności, oparte wszakże na (uzasadnionych) przypuszczeniach:

http://www.drugs-forum.com/forum/showth ... 262&page=2

Nie znam dokładnie dawkowania waporyzacji, raczej podobne (może 50-100 mg) i oczywiście szybciej wchodzi i schodzi. Całą noc wtedy znęcałem się nad żarówką, ogółem poszedł gram w ok 24 h.
Ostatnio zmieniony 13 marca 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 6 razy.
głupio wyszło...
  • 6172 / 435 / 12
Przypuszczam, że neurotoksyczność 4-FMA plasuje się poniżej tej z MDMA, w myśl reguły "im wiecej serotoniny, tym mocniejsza euforia, tym większa neurotoksyczność". Owszem, 4-FMA to NDRA+NDRI+iMAO, ale siła, z jaką realizuje te właściwości definiuje neurotoksyczność jako względnie bezpieczną.

Oczywiście, to zależy jeszcze od dawki - gram 4-FMA na pewno wybił więcej receptorów, niż jednorazowa dawka.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 5 / / 0
Jak seksik po tym ?Przyjemnie, błogo, długo i tak trochę dziwkarsko ? Czy raczej coś podobnego do 6-APB ?
  • 1053 / 76 / 0
toshiro mifune pisze:
myślę, że 4-fma po prostu oferuje dużo bardziej "ekstazowy" haj w porównaniu do mety, nie jest to czyste zalanie pały dopaminą, jest dużo bardziej "misiowo". Nie wiem od czego to zależy ale miałem kiedyś wyraźną psychodelkę nad ranem po tym, struktury falowały i mieniły się jaskrawo-pastelową poświatą w promieniach wschodzącego słońca, coś jak po piperazynie ale przyjemniej.
Podpisuje sie po tym wszystkimi rekami jakie akurat mam
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 176 / 0
Teoria o rzekomej ogromnej neurotoksyczności 2/3/4-F(M)A została obalona. Nie chce mi się szukać.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.