Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Witam. Który z tych miksów najbardziej zalecacie na całonocną imprezę, która wymaga również okazjonalnego dogadania się z trzeźwymi osobami?

6-APB + 2C-B
6-APB + LSD
6-APB + TMA-2 (? takiego miksu jeszcze nie spotkałem xd)

Interesują mnie również najbardziej optymalne dawki.

Pozdrawiam
  • 415 / 3 / 0
Po każdej z tych kombinacji nie chciałbym się spotykać z nieznajomymi. Ale tylko dlatego, że nie przepadam za "lekko".
W innej sytuacji zjadłbym wszystko razem. :heart:
  • 246 / / 0
a mix z mojej propozycji [2C-B + MDMA - surv] próbował ktoś ?? chodzi o to, że dawno nie bawiłem się mdma z dobrą ekipą która planuje to zrobić, wolelibyśmy najpierw pocieszyć się mdma a potem 2c-b tylko czy jest wogóle sens ?
  • 3899 / 242 / 13
Akurat 2C-B i MDMA mają podobne czasy ładowania... Możesz poprostu wrzucić 2C-B z pół godziny przed MDMA - w czasie tych pół godziny samo 2C-B działać nie zacznie, no a jak nadejdzie czas działania MDMA to pokryje się peakiem z 2C-B. Na wielu 2C-B działa też mocno euforycznie, także się nie obawiaj pohujania jak po 4aco, czy 2ce. Będzie napewno kosmicznie ;)
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1951 / 15 / 0
i tak jak to wszędzie pisze, więc nie musisz pytać, najpierw kolorek potem MDMA.
  • 415 / 3 / 0
Alexander Shulgin pisze:
Many of the reports that have come in over the years have mentioned the combination of MDMA and 2C-B. The most successful reports have followed a program in which the two drugs are not used at the same time, nor even too closely spaced. It appears that the optimum time for the 2C-B is at, or just before, the final baseline recovery of the MDMA. It is as if the mental and emotional discoveries can be mobilized, and something done about them. This combination has several enthusiastic advocates in the psychotherapy world, and should be the basis of careful research when these materials become legal, and accepted by the medical community.
Tak też można- próbowałem.
  • 246 / / 0
no właśnie z mdma połączyłem i bylo bardzo kolorowo, :) tylko samego 2c-b nie brałem i moje pytanie brzmi ? czy to że dokładam mdma wydłuża trip ? czy zwiększa fajerwerki wizualne ??

i jaką dawkę mdma najlepiej dodać do takiego mixa ? ostatnio dodałem 60 mg mdma można było dać ciut więcej, chodź momentami wizualee były tak intesywne że zapominałem gdzie jestem, ale po chwili sobie przypominałem :d

scalono - surveilled

@Cienista Marchewa: przetłumacz proszę najważniejszy sens tego posta
  • 3899 / 242 / 13
Wiele raportów z różnych lat mówi o kombinacji MDMA z 2cb. Najefektywniejsze okazały się działania, podczas których obie substancje nie zostały przyjęte o tym samym czasie, a nawet w niewielkim odstępie czasu. W raportach pojawia się informacja jakoby optymalny czas na przyjęcie 2cb był na zejściu lub tuż przed zejściem MDMA. Przy takim sposobie administracji mogą zostać uruchomione mentalne oraz emocjonalne odkrycia co daje możliwości terapeutyczne (takie wolne tłumaczenie). Taka kombinacja ma wielu zwolenników wśród psychoterapeutów i powinna być podstawą do uważnych badań, gdy wreszcie te kurwy z rządu zalegalizują owe wyjebujące z butów dragi.

Taa to tyle :P
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 11 / / 0
Witam. Co myslicie o polaczeniu 150mg 6 abp i połtora kartona 25i nbome. Do dyspozycji mam kartony 1,5 mg czyli razem bedzie 2,25. To bedzie moj 1 raz z 6 abp. Bralem kiedys 3 razy mefedron raz 3.4 dmmc. Z psychodelikami mam wieksze doswiadczenie. Z 25i rozniez bedzie pierwszy raz. Raz bralem 25d. Czy moze to byc niebezpieczny mix? Jezeli bym bral samą fenyloetyloamine to nie bal bym sie wziac na 1 raz 1,5 kartona ale zastanawiam sie jak to bedzie w polaczeniu z 6abp. Z sercem nie mam wiekszych problemow. Nie boje sie o 6abp tylko czy dorzucenie 1,5 kartona to nie bedzie za duzo i moze wziac tylko 1,5mg. Pozdrawiam.
  • 415 / 3 / 0
Znam wpływ obu substancji na swój organizm- podjąłbym się tego połączenia.
Ty jednak nie posiadasz tej wiedzy...
150 mg 6-APB może się okazać dużą dawką.
Znam ludzi których 1,4 mg 25I też dobrze robi.
Moim zdaniem te fenetylaminy zadziałają synergicznie- przemyśl dawki...
Przydał by się kaptopryl pod ręką...

[Choć jak już wcześniej pisałem, ja bym wpierdalał... :-D ]
ODPOWIEDZ
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.