- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
W innej sytuacji zjadłbym wszystko razem.
Alexander Shulgin pisze:Many of the reports that have come in over the years have mentioned the combination of MDMA and 2C-B. The most successful reports have followed a program in which the two drugs are not used at the same time, nor even too closely spaced. It appears that the optimum time for the 2C-B is at, or just before, the final baseline recovery of the MDMA. It is as if the mental and emotional discoveries can be mobilized, and something done about them. This combination has several enthusiastic advocates in the psychotherapy world, and should be the basis of careful research when these materials become legal, and accepted by the medical community.
i jaką dawkę mdma najlepiej dodać do takiego mixa ? ostatnio dodałem 60 mg mdma można było dać ciut więcej, chodź momentami wizualee były tak intesywne że zapominałem gdzie jestem, ale po chwili sobie przypominałem :d
scalono - surveilled
@Cienista Marchewa: przetłumacz proszę najważniejszy sens tego posta
Taa to tyle :P
Ty jednak nie posiadasz tej wiedzy...
150 mg 6-APB może się okazać dużą dawką.
Znam ludzi których 1,4 mg 25I też dobrze robi.
Moim zdaniem te fenetylaminy zadziałają synergicznie- przemyśl dawki...
Przydał by się kaptopryl pod ręką...
[Choć jak już wcześniej pisałem, ja bym wpierdalał... :-D ]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.