masturbator:
http://www.dopalacze.com/
w takiej żałobie...
co za żenada...
Swoją drogą dopalacze zapewne cieszą (nie ze względu na tragedie), ale dlatego ze Kopacz ma zajęcie i mefem będzie można dłużej handlować, także jaka u nich załoba?
Lifelover pisze:masturbator pisze: http]
co za żenada...
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Don't nobody know my troubles but God
Nie wiem, jak wam, ale dla mnie jest wrecz optymalna i bezbolesna. Primo, nic nie delagalizuja, a jak juz, to po 18 miesiacach, wiec moga mi skoczyc, jak mnie zlapia z jakas tryptamina. Nie bedzie mozna tylko handlowac, wiec w sumie mam to gdzies, bo ani nie handluje, ani nie kupuje tego w polskich sklepach. Ekstra. Dopalacze beda mialy skomplikowana sytuacje i bardzo dobrze, przez nich zdelegalizowali szalwie. Bomba :)
Po wpisaniu na listę nie wiadomo jak będą zachowywać się celnicy w przypadku wwozu tych substancji do kraju.
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze: Nie sadze, zeby wpisali tryptaminy na liste, najwyzej zakaza obrotu.
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:IMO jedyny problem, to jak cie z tym zlapia.
-Nie handlujesz?Ale przygotowania czynisz,bo po co ci takie ilości?
-Sklep nie sprzedawał mniejszych ilości.
-hahaha
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze: A 18 miesiecy to w chuj czasu.
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze: Poza tym LSD jest nielegalne, co nie przeszkadza mu byc najpopularniejszym psychodelikiem, tak w polsce, jak i na swiecie, na rowni pewnie z rownie nielegalnymi grzybami.
Popularnym,ale czy dostępnym?Chyba ostatnio znacznie łatwiej dostępne są RC niż oryginał.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.