masturbator:
http://www.dopalacze.com/
w takiej żałobie...
co za żenada...
Swoją drogą dopalacze zapewne cieszą (nie ze względu na tragedie), ale dlatego ze Kopacz ma zajęcie i mefem będzie można dłużej handlować, także jaka u nich załoba?
Lifelover pisze:masturbator pisze: http]
co za żenada...
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Don't nobody know my troubles but God
Nie wiem, jak wam, ale dla mnie jest wrecz optymalna i bezbolesna. Primo, nic nie delagalizuja, a jak juz, to po 18 miesiacach, wiec moga mi skoczyc, jak mnie zlapia z jakas tryptamina. Nie bedzie mozna tylko handlowac, wiec w sumie mam to gdzies, bo ani nie handluje, ani nie kupuje tego w polskich sklepach. Ekstra. Dopalacze beda mialy skomplikowana sytuacje i bardzo dobrze, przez nich zdelegalizowali szalwie. Bomba :)
Po wpisaniu na listę nie wiadomo jak będą zachowywać się celnicy w przypadku wwozu tych substancji do kraju.
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze: Nie sadze, zeby wpisali tryptaminy na liste, najwyzej zakaza obrotu.
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:IMO jedyny problem, to jak cie z tym zlapia.
-Nie handlujesz?Ale przygotowania czynisz,bo po co ci takie ilości?
-Sklep nie sprzedawał mniejszych ilości.
-hahaha
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze: A 18 miesiecy to w chuj czasu.
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze: Poza tym LSD jest nielegalne, co nie przeszkadza mu byc najpopularniejszym psychodelikiem, tak w polsce, jak i na swiecie, na rowni pewnie z rownie nielegalnymi grzybami.
Popularnym,ale czy dostępnym?Chyba ostatnio znacznie łatwiej dostępne są RC niż oryginał.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.