Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 180 / 1 / 0
dariusz29 pisze:
Kumpel przywoził koks kilka razy pamiętam ze pachniał jak tytoń taki surowy co rośnie na polu zapach był bardzo intensywny był w takiej zbitej kulce foliowej jakby w jednej kulce . Powiem wam że lepszego koksu nie miałem mmmm:) ale cena 50f...

No wlasnie kolegi, dorwalem dzisiaj K ale nie moge testowac bo dopiero na weekend. Zawsze dobre pachnialo mi chrzanem a tego zapachu nie moglem rozkmnic. Dopiero jak przeczytalem Twoj post skumalem sie, ze to jest wlasnie taki swiezy zapach tytoniu. Az poza torba go lekko czuc. Za stuff placone 300zl. Koles zawsze mial chrzanowe i nagle zmiana, bardzo lepki lekko tlusty, taki puszkowaty.

Podobno b dobry- ktos jeszcze sie spotkal z takim zapachem ? Czuc w nim swiezosc, w zaden sposob nie odpycha, smak delikatny bardzo.
Uwaga! Użytkownik immortal11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1615 / 29 / 0
Zapach koki nie jest odpychający, delikatny, lekki i niedrażniący. Z resztą jak już chyba wcześniej pisałem, osobiście nie potrafię go do niczego przyrównać :-/

Lepki i tłusty? Masz na myśli wilgotny?

Ja się spotykałem zawsze z suchym albo w grudce, albo sypki z małymi grudkami łatwymi do rozkruszenia na pył.
  • 180 / 1 / 0
koka jest taka oleista tlusta, chodzi mi o to, nie ze totalnie tluste i wilgotne, ale tendencja do brylenia sie itp.

Tutaj akurat dostaje puder i to jeden z bedt sortow 3miasta. Te po 250 bryly slabo wypadaja z tym.

Ciekawe co bedsie dokladnie z ta partia... Zapach tytoniu jakby hmm, czuc w tym zapachu naturalnosc ;) dziwne bo zawsze to byl chrzanik.. Moze czas na cos innego
Uwaga! Użytkownik immortal11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1615 / 29 / 0
Są czasem bryłki i grudki, ale nigdy nie zaobserwowałem żeby raz rozkruszony materiał na pył zbrylił się z powrotem...

Może dlatego, że koka w moich rękach długo się nie uchowa ;-)

Edit:
Pod wpływem wilgoci zapewne się zbryli.
  • 180 / 1 / 0
kulkuje sie bardziej niz bryli. Towar lekko tlusty/wilgotny.

kolega wczoraj sprawdzal, podobno rewelka

Fuzja - 909
bandzior83r pisze:
toz to RC jakimś podjerzdza od razu jak na moje wieloletnie cpunskie oko.
gdyby koko nie kopało dzień Po-to nie przeprowadzał bym około300prób dzień po dniu swojego czasu ;-) .
Tak na moje oko dostales jakiegos dopalacza-tyle tego gówna teraz jest na rynku-ze bez kitu czesc "młodszych"cpunów,ma sie za kokainiarzy-a nie walili nigdy prawdziwego kokotylko nakurwiaja te RC.

[cut] Wale K 4-5 lat, 2-3x w miesiacu wiec uwierz mi, wiem jak dzialaja RC i jak K. To czuc odrazu. Po wygotowaniu nie wali zadnym plastikiem itp.

i pachnie jak powinno pachniec. Ten stuff jest rozwalany w Gdyni, Gdansku po burdelach itp, myslisz ze by nie nabil sie na kogos "oszukujac" perfidnie? Tymbardziej, ze daje przed kupnem testowa linie odplatnie.

nie rozmawiamy o źródłach in concreto - surv
  • 44 / / 0
"Domowymi" metodami ciężko jest sprawdzić, czy to koka czy RC bez spróbowania. Potrzebne są odpowiednie odczynniki chemiczne, papierek lakmusowy oraz wzornik kolorów dla porównania badanej próbki. Albo po prostu mieć stałego sprawdzonego dostawcę ;)
Mirror without the reflection.
  • 180 / 1 / 0
nie wiem, ja rozpoznaje koks po wciagnieciu

trzeba czuc to cos, specyficzny zapach

ale dopiero w nosie- jak tego nie czuje to odpuszczam
  • 44 / / 0
No przecież nie powiesz dilowi "daj mi walnąć krechę z torby żebym wiedział, że to koks a nie inny syf".
Nie bierzcie na palec i nie próbujcie tak jak to na filmach widzicie czasem. Totalna bzdura. Taki policjant - kozak jakby trafił na drobno mielony cyjanek potasu, to by miał nauczkę do końca jego bardzo krótkiego po tym życia, że nigdy nie wiadomo, czym jest ten biały proszek...
  • 1 / / 0
Witaj. Tak się składa, że jestem obecnie w Londynie. Nie biore notorycznie narkotyow, ale czasem eksperymentuję. Dobry koks ma specyficzny zapach. Ktoś kto brał rozpozna go natychmiast. Trudno jest go okreśklic i opisac tak jak trudno jest określic zapach palonej heroiny, aczkolwiek smak ten zostaje na długo w pamięci, czasem na całe życie. Dobra kokaina znieczula, powoduje schodzenie smarków do gardła, rozlużnia tkanki.Tak bym to niefachowo nazwał. Chwilowa euforia mija po kilkunastu minutach i chcesz powtórki. Powtórka bywa zwykle słabsza niż tzw. pierwszy strzał.Chcesz więcej i wiecej a jest nie lepiej tylko coraz gorzej. Tzn. Organizm jest znieczulony coraz bardziej i zamiast poprzestac na tzw. pierwszej kresce dajesz czadu dalej. Następuje stopniowe zatrucie kokainą. Ale nie o tym miałem mówic. Domieszki z jakimi się spotkałem to bezwonna kreda czy mielone szklo oraz środki znieczulające np. takie jak używane przy wyrywaniu zębów. jeżeli kiedykolwiek brałes kokainę, a nie brałeś. to najlepiej wziąc kogos kto ten środek już zazywał. On najlepiej go rozpozna. moim zdanie nie ma innej recepty. Chyba, że dysponujesz chemicznym laboratorium. Generalnie nie polecam tego środka. W jakim celu chcesy to zazyc ...
  • 44 / / 0
kokaina w odróżnieniu od np. amfetaminy często sprzedawana jest w postaci malutkich grudek które dopiero trzeba rozkruszyć, wiec czasem da sie na oko poznać. Czysta kokaina jest również wysoce higroskopijna, jak zostawisz kreskę na godzinę na stole to będzie miała postać półpłynną. Każdy reagować może inaczej na dany stymulant. Ale większość jazd po kokainie nie ma, za to oddziałuje na ośrodek nagrody w mózgu (euforia), dlatego chce się więcej i jest się zadowolonym, jak się dostanie kolejną działkę.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.