Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
dariusz29 pisze:Kumpel przywoził koks kilka razy pamiętam ze pachniał jak tytoń taki surowy co rośnie na polu zapach był bardzo intensywny był w takiej zbitej kulce foliowej jakby w jednej kulce . Powiem wam że lepszego koksu nie miałem mmmm:) ale cena 50f...
No wlasnie kolegi, dorwalem dzisiaj K ale nie moge testowac bo dopiero na weekend. Zawsze dobre pachnialo mi chrzanem a tego zapachu nie moglem rozkmnic. Dopiero jak przeczytalem Twoj post skumalem sie, ze to jest wlasnie taki swiezy zapach tytoniu. Az poza torba go lekko czuc. Za stuff placone 300zl. Koles zawsze mial chrzanowe i nagle zmiana, bardzo lepki lekko tlusty, taki puszkowaty.
Podobno b dobry- ktos jeszcze sie spotkal z takim zapachem ? Czuc w nim swiezosc, w zaden sposob nie odpycha, smak delikatny bardzo.
Lepki i tłusty? Masz na myśli wilgotny?
Ja się spotykałem zawsze z suchym albo w grudce, albo sypki z małymi grudkami łatwymi do rozkruszenia na pył.
Tutaj akurat dostaje puder i to jeden z bedt sortow 3miasta. Te po 250 bryly slabo wypadaja z tym.
Ciekawe co bedsie dokladnie z ta partia... Zapach tytoniu jakby hmm, czuc w tym zapachu naturalnosc ;) dziwne bo zawsze to byl chrzanik.. Moze czas na cos innego
Może dlatego, że koka w moich rękach długo się nie uchowa ;-)
Edit:
Pod wpływem wilgoci zapewne się zbryli.
kolega wczoraj sprawdzal, podobno rewelka
Fuzja - 909
bandzior83r pisze:toz to RC jakimś podjerzdza od razu jak na moje wieloletnie cpunskie oko.
gdyby koko nie kopało dzień Po-to nie przeprowadzał bym około300prób dzień po dniu swojego czasu ;-) .
Tak na moje oko dostales jakiegos dopalacza-tyle tego gówna teraz jest na rynku-ze bez kitu czesc "młodszych"cpunów,ma sie za kokainiarzy-a nie walili nigdy prawdziwego kokotylko nakurwiaja te RC.
[cut] Wale K 4-5 lat, 2-3x w miesiacu wiec uwierz mi, wiem jak dzialaja RC i jak K. To czuc odrazu. Po wygotowaniu nie wali zadnym plastikiem itp.
i pachnie jak powinno pachniec. Ten stuff jest rozwalany w Gdyni, Gdansku po burdelach itp, myslisz ze by nie nabil sie na kogos "oszukujac" perfidnie? Tymbardziej, ze daje przed kupnem testowa linie odplatnie.
nie rozmawiamy o źródłach in concreto - surv
trzeba czuc to cos, specyficzny zapach
ale dopiero w nosie- jak tego nie czuje to odpuszczam
Nie bierzcie na palec i nie próbujcie tak jak to na filmach widzicie czasem. Totalna bzdura. Taki policjant - kozak jakby trafił na drobno mielony cyjanek potasu, to by miał nauczkę do końca jego bardzo krótkiego po tym życia, że nigdy nie wiadomo, czym jest ten biały proszek...
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.